PREM: doma pijeme hlavně doubleshot a nebo kávu z Pražírny (kavárna Pražírna) jinak, kde co zaujme. hlavně to chce hodně koukat na datum pražení, aby nebyla káva moc "stará", dobře uchovávat a samozřejmě mlít těsně před přípravou. osobně moc důvěry ke kávě z mama coffee nemám, takže mě ani moc nepřekvapuje, že nechutnala. vybírám klasiku: určitě jednodruhy, světleji pražené (- když to jde, nebo přímo na filtr pražené). než se nám omrzí jedna, tak už můžeme vybírat z dalších :-)
video je moc hezký, zalévám hodně podobně (vlastně skoro stejně)
KOLU: mě u tohohle způsobu přijde, že zalévá příliš "divoce" a často se proudem vody z konvičky dotýká stěn - čemuž já se vyhýbám, protože voda pak protéká filtrem, aniž by se v ní cokoliv extrahovalo .. ale netvrdím, že moje metoda je ta nejlepší