Kdo tady trollí? Prostě jsem se zeptal na, dle mýho, důležitý dotazy, který si mám položit, když si kupuju kafe. A naférovku jsem řekl, že doma pijem to nejlevnější kafe, protože je prostě nejlevnější. Nemáme zas tolik peněz nazbyt ale jsme navýkly se nakoupnout kafem. Snažíme se nakupovat levně (a občas hrabat v kontejnerech), ale ne nekvalitně, proto se ptám zde, ve fóru - KAFE- Jak na něj, názory, rady a porady triky - závoslost? - Je na tom něco špatně? Pardon, že vám tady narušuju vaší vznešenou debatu. Zajímalo by mě kdo z vás, krom toho že teda nakupuje to NEJVALITNĚJŠÍ kafe, taky nakupuje tu nejkvalitnější zeleninu a ovoce, která není plná chemie, kvalitní sýry a mléko, které v obchodě jen tak nenajdete. Jaképak trollení.
Díky
MAR_TINA: za odpověd ohledně fairtrade,
ZUZKAOU: za to, že se mnou jako jediná nejedná povýšenecky a arogantně,
NOISEGATE: děkuju za doporučení, v pondělí tam zajdu, mám to za rohem.
KURE: odpovídám částečně v komentáři, ukaž mi svůj nákupní seznam a machruj, jak nakupuješ jen kvalitní potraviny.
KURE: Ano, raději budu mít hnusný a drahý kafe a hnusný víno než abych si koupil kafe, který sklízeli nějací otroci kdesi v řiti. Kafe od zapatistů je namletý v německu, tak když si ho koupim tady, tak asi nebude prvotřídní, ale koupim si ho radši než kafe, při jehož výrobě umíraj lidi. Taky ste se zděsili, že prodavačkám v supermarketech zakazujou chodit na záchod a nejspíš jim seberou židle? Jo, tak mám takovej pocit, že kávovej byznys je mnohem větší prasečina.
TYDLYDAA: díky za to, že to jako jeden z mála pochopil.
Pokud se tady nechcete bavit o KÁVĚ (tedy i o její výrobě a jejím byznyse), ale jen o tom jak káva CHUTNÁ a co jste si KOUPILI za úžasnou mašinu na dělání vaší milované kávy, tak si ten klub přejmenujte. Jinak jste u mě trochu pokrytci, trochu elitáři, trochu sobci, trochu rasisti, trochu nýmandi, trochu buržousti.