DYSTOPIK: Teda musim říct, že po prvnim testu jsem měl značně rozpolcený pocity. Vrchní část byla osazená těsněnim, který bych asi musel nechat vyrobit. úzký a vysoký. Vzal jsem bavlněnej špagát, navíjel jsem ho na kulatej předmět odpovídajících rozměrů a následně to celý omotal teflonovou páskou. Jako musim říct, že jsem se hodně plácal po zádech, když jsem umotal naprosto perfektní těsnění, který přesně padne do zdířky a nepropustilo ani bublinku v tý části, kde se vytváří pára. Vzal jsem takovou velkou moka konvičku a vydloubnul z ní těsnění, který "přibližně odpovídá rozměru" toho, co jsem potřeboval do dolní části. No trochu to bublalo kolem..
Nicméně teda namlel jsem 25g kafe, nalil jsem nahoru vroucí vodu, připojil do elektřiny a odhadem po 5 minutách to začalo vcelku plynule dojit asi 250ml kafe značně nevalný chuti:/
No, kdo by to byl čekal, chuť se výrazně zlepšila, když jsem útroby kávovaru vyčistil líp, než ledabyle..
Dneska jsem koupil nový silikonový těsnění do tý spodní části, zapnul jsem to do elektřiny chvíli dopředu, aby se to nahřálo, pak jsem to zalil vroucí vodou, začalo se to dá se říct okamžitě vařit, tak jsem to zašrouboval a celej proces tak byl velice rychlej a na kafi jsem si vcelku pochutnal. Takže resume: čekal jsem větší průser. Nakonec jsem celkem spokojenej