• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAVLINA2nyx :: Udělejte reklamu svému klubu na nyxu !
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    tady nejsou žádní nadšenci pro starožitnosti? nemůžu žádný klub najít :o/
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    [ playlist do kteryho mi nikdo nekecá :) ]
    na požádání přiděluji RO přístup :)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    SKYRAY: ještě doplňuji, vstup je na vyžádání
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Volná diskuze o čemkoliv, kdykoliv, bez urážek pro všechny, kteří potřebují.
    [ Noční klub aneb potřebuju si pokecat ]
    GREGI
    GREGI --- ---
    doufám že se to tam trochu rozjede a nezůstane se jen u obrázků

    [ Malá bydlení nejenom mobilní ]
    GREGI
    GREGI --- ---
    [ Gregiho vizuální postřehy a obrázky co mě štípou ]

    Obsahem bude umění, jak streetové tak rukodělné či pouze vizuální instalace... Vítané budou i mechanické a pohyblivé sochy, instalace, architektura, příroda atd.

    Obrázky týkající se aktuálních témat jsou vítány.









    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Kdybyste se nemeli kde dohadat, pardon dodiskutovat tema, ktere je uz v klubu kde vzniklo offtopic a vsichni vas posilaji nekam...
    [ Diskuzni arena pro kazdeho ]
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    [ Zákulisí filmu ]

    Vše co souvisí s filmem, ale není vidět na plátně. Fotografie, videa a jiné zajímavosti z natáčení a zákulisí. Filmové technologie

    KERB
    KERB --- ---
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    Dovysvetlenie filmov, scén, motivácie postáv

    Z času na čas vidím film, v ktorom si nedokážem vysvetliť, prečo postava konala tak, či onak, čo ju motivovalo, ako do seba zapadajú súvislosti, prípadne scény, a keď už je naozaj zle, tak pointu celého snímku ako celku. Je veľa možností prečo tieto vysvetlenia unikajú. Napríklad neznalosť konkrétnej histórie, náväznosť na iný nevidený/zabudnutý prequel, alebo len prachsprosté aktuálne zatmenie mysle. Každý môže film vnímať inak a vniesť svoj názor na vec a tým posunúť chápanie a možno aj načrtnúť hlbšie posolstvo.

    [ DARKREIDER @ nyx :: kluby :: graficka tvorba ]
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    [ MAGIC THE GATHERING Klub čarodějných karbaníků ]


    Hrajeme karticky Magic, diskutujeme o novych kartach, ptame se a odpovidame na pravidlove dotazy, radime si s balicky a nesvacime se!

    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    [ Jazykové kurzy ]

    Prezenční, distanční, online... Tipy, linky a všechno kolem.
    TOM
    TOM --- ---
    [ TOM @ nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade ]
    Creative Commons License - hledáme hudbu pro videoklipy
    Jste nuceni použít takto licencovanou hudbu pro tvorbu videoklipu určeného "pro veřejnost"? Objevili jste něco zajímavého a použitelného napříč žánry? Podělme se! http://search.creativecommons.org/ nevyhovuje?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    [ Coursera ]

    About Coursera

    "We are a social entrepreneurship company that partners with the top universities in the world to offer courses online for anyone to take, for free. We envision a future where the top universities are educating not only thousands of students, but millions. Our technology enables the best professors to teach tens or hundreds of thousands of students.

    Through this, we hope to give everyone access to the world-class education that has so far been available only to a select few. We want to empower people with education that will improve their lives, the lives of their families, and the communities they live in. "

    Účelem diskuse jsou informace o nových seminářích, diskuse o probíhajících, organizace study groups...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    [ Potraviny - kvalita, srovnání, zkušenosti ]

    V této diskuzi jde především o výměnu zkušenosti s potravinami od nadnárodních firem, které se prodávají v různých státech světa v různé kvalitě, prý z důvodů "individuálních chuťových požadavků jednotlivých národů". Z důvodů úspor se využívají různé náhrady apod. - jaké s tím máte osobní zkušenosti? Případně, pokud jste odborník na potraviny, je skutečně potravina A stejně kvalitní v Německu a u nás? Podělte se s ostatními o své zkušenosti. Dále diskutujte o kvalitě potravin obecně, můžete též upozorňovat na praktiky konkrétních obchodů, či na konkrétní produkty.

    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    [ OSOBNOSTI , které unikají naší pozornosti ]

    Klub pro nejrůznější informace o lidech významných, úspěšných, osvícených, zajímavých či okouzlujících, o lidech, kteří něco dobrého či zajímavého dokázali,
    ale z nejrůznějších důvodů nejsou všeobecně známí a podle vás by měli být, protože nás mohou inspirovat a možná i posunout dál.
    Máme na mysli HLAVNĚ ČESKÉ a s českým prostředím spjaté osobnosti, ale nebráníme se úplně ani zajímavým neznámým objevům z ciziny.
    Možná časem rozšíříme i na osobnosti známé, potože i u nich kolikrát zjistíme, že je známe jenom z pár vět ve škole a úplně nám uniká jejich bytost v celé jejich šíři a hloubi.
    Proto sem prosím nelinkujte jenom fotky těch lidí,nebo odkazy na wikipedii, ale napište i jak jste na ně přišli právě vy, čím vás oslovili, co je na nich neznámé a pozoruhodné a proč.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam