A ještě něco z diskuse:
xxx (neregistrovaný) 89.24.176.--- Dnes 9:37
Děs a hrůza
Taky jsem se nestačil divit, jaká příšernost AXA je. Přihlašovací formulář dokázali zmrvit tak, že ho žádný normální program na správu hesel neumí vyplnit – takže místo abych měl heslo bezpečně uložené v zaheslovaném správci, tak ho mám napsané na průvodním dopise v šuplíku hned u počítače (požadavky banky na heslo jsou tak nadsazené, že se to fakt nedá zapamatovat).
Aplikace vypadá jak z devadesátých let, chová se to prapodivně, vůbec ne jako webová aplikace (např. odkazy mají řešené nějak příšerně, ani na nich není správný kurzor – tohle dokázat vyžaduje extra snahu…). Na přímý dotaz technická podpora pravila, že současný stav neplánují měnit, považují ho za kvalitní.
Platební karta přišla neaktivovaná, aktivace se „z důvodu bezpečnosti“ musela udělat na AXA lince. Tak stačilo zavolat (doufám, že to muselo být z mého telefonu), říct jméno, datum narození a klientské číslo. Děsím se toho, že toto stačí i k provedení jiných transakcí přes AXA linku.
PIN k platební kartě mi přišel „z důvodu bezpečnosti“ v jiném dopise než karta samotná. Bohužel ale oba dopisy byly obyčejné. Normální banka (třeba ING) posílá PIN doporučeně do vlastních rukou.
Takže co se mě týče, tak jakmile tento rok skončí akce s 0,5% bonusem, tak všechny peníze převádím zpátky do ING a oželím platební kartu. Tohle opravdu je amatérizmus nejhrubšího zrna. Nemyslel jsem, že to někdy řeknu, ale – zlatá mBank.