• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: A na http://www.axa.cz/...24-4c50-9db3-666894528cce/Oznameni-o-urokovych-sazbach-platne-od-1-6-2013.aspx/ píšou od 1. 6. 0,75. Sorry, to mě naučí věřit každé pitomosti.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: AXA má 1.8%? Na Měšci píšou 1,3%... Ale je tady ještě Sber bank - 1,73% do 150k
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Dle NELDE Axa, Equa, Zuno.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: no nikdo se jich na to ani na FB zatím - mám ten dojem - neptal. kdo je tedy nad nimi, i kdyby jen těch 15 dní?
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Ne určitě. Po založení účtu jsem našel v IB zprávu, že od 15/6 snižuje také na 1,6%. Sranda je ale, že AB v období do 15/6 nedodržuje svoji garanci! Možná by stálo za dotaz (-;
    STOURAL
    STOURAL --- ---
    PATRIKCHRZ: A nemělo by to být obráceně? Air v závěsu za zbytkem? Nebo kartel a oznámí to současně;-)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: Equa půjde určitě. Zatím Air vždy s cca 14 denním odstupem vždy následovala
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    J&T začíná se svým 3% ročním vkladem docela vyčnívat. Jsem zvědav, jak dlouho jim to vydrží.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Stejně ale nejsou mezi třemi. Pokud ovšem Equa a Zuno nepůjdou rovněž dolů.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: podle mě eMax Plus nepočítají, protože je s podmínkama ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: To těch 1,5% od UCB (do milionu) vůbec není špatných (-; Mimochodem neporušují tím svůj závazek? Axa totiž stále ještě má 1,8% (do konce června), Equa 1,8%, eMax Plus 2%, Zuno 1,7%
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak i Air snižuje od 6.6 na 1.6% za chvíli bude matrace jistější :-)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    NAVARA: Ok. Valím do banky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SKYRAY: čuchám vyhodnocování KPI k 31/5 :o
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    HA. Až od 1.6.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    PATRIKCHRZ: A kurva...kdo zaváhá.
    TMA
    TMA --- ---
    Přišel mi dopis, že AXA končí s poskytováním bankovních služeb u nás a nadále se bude zabývat jen pojišťovnictvím.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PATRIKCHRZ: jj dalo se to čekat viz: BUNDA
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Další snižování úroků
    Další banka snižuje úrokové sazby - tentokrát Evropsko ruská - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/aktuality/dalsi-banka-snizuje-urokove-sazby-tentokrat-evropsko-ruska/
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: pošta :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOC256: Když jsem se jich na infolince ptal na některý věci na který odkazují na webu a nikam nevedou, tak jsem nezískal dojem že to aspoň předá webařům k opravě... Jako kdyby jim callcentrum provozovala nějaká třetí nezúčastněná strana (který je to někde).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam