DJFRACTAL: Nefunguje, ovšem mou vlastní blbostí.
Začalo to tím, že jsem si koupila nový mobil. Hezky jsme tam přetáhli všechno, co bylo ve starém a dcera byla naprosto uchvácena myšlenkou, že můj starý mobil by mohla dostat její nejkamarádka, která má teď v tečce konečně certifikát, jak prodělala Covid, takže, mami, jupí, honem ten starej smaž do továrního nastavení a my jdem do Costy na kafe. A jak jsme obě zbrklé (po kom to to dítě má), tak jsme to udělaly, než mi došlo, že apky bankovních aplikací se sice překopírovaly, ale že jsou prázdné.
Takže si dávám kolečko oživování aplikací pěti různých bank, což bez e-klíčů v mobilní apce není zdaleka tak triviální a sestavuju žebříček podle kritérie, kde to bylo uživatelsky nejsnažší.
Překvapivě zatím vede mBank, kde se člověk do internetového bankovnictví dostane jen na heslo a pak už to v něm šlo propojit s novým mobilem.
U Raiffky mě to stálo několik placených SMSek, ale povedlo se to taky zprovoznit bez e-klíče.
Apka UniCredit se zcela zablokovala. Ale na pobočce (v neděli večer na Floře) mi poradili, že ji musím úplně smazat a znovu stáhnout a pak to jde oživit. Done.
Zbývá právě ČSOB a AirBank.