SINEAD: Stejny problem v hlave resim uz od doby, co jsem se dozvedel o tom spojeni Equa a Raiffky. Stve em to i proto, ze Equa ma pro me prehledny jak internetovy bankovnictvi, tak aplikaci. Air Bank me pred lety nastvala, takze jsem tam zrusil i sporici ucet. Respektive ucet tam jeste je a je na nem 63 haleru, ale nepouzivam ho.
Myslel jsem si, ze by sla pouzit Creditas, ale jak jejich internetove bankovnictvi, tak jejich aplikace je naprosto v plenkach (funkcnost i "rychlost")
Uvazoval bych i o Fio, kdybych tam uz nemel firemni ucet (nechci mit vsechny ucty a karty u jedne instituce)
A cemu bych jeste nedavno neveril, ze vubec muzu vypustit z ust - prijde zajimava Moneta. (clovek musi z hlavy vypustit blby reklamy) Tam se mi libi jejich progres s digitalizaci a automatizaci. Ucet se da zalozit online vcetne OCR obcanky atd. (zatim co jinde to trva dny, nez to nekomu prijde do schranky, podiva se na to a zadost schvali). Aplikace do mobilu tam taky neni jen nejaky nedochudce s omezenymi funkcemi.
Ale fakt jsem z toho nestastnej. Ja byl s Equa od zacatku spokojenej .
Jak to vlastne bude s mobilni aplikaci Equa? Ta taky 11.11. prestane fungovat?