Díky moc za nápady, využiju jich víc, oneckonců mě těch obědů/večeří stejně asi čeká víc, ta místní slovanská pohostinnost je docela zrádná ve světle principu reciprocity :))
Na králíky s prominutím seru, nijak zvlášť mi nejede a navíc se opravdu jedná o větší bandu, jeden králik by nestačil a péct se s několika... Moc sraní.
Masový koule neprojdou, to je tu národní jídlo (kjufte) a neni na tom co moc zlepšit.
Houby jsem zatim u babek na trhu zahlédl nějaký nakládaný, tak možná ta houbová majda by stála za pokus
ZUZKAOU: vepřový výpečky asi půjdou, aspoň budu moci naservírovat i jinou variantu knedlíku. S tim, že kuře na paprice dělaj rumuni, si moc hlavu dělat nemusim - bulhaři rumuny nesnášej se všim všudy úplně v celym Bulharsku stejně a jejich jídla nevařej.