úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
ZUZKAOU
---
---
20:55:47 16.12.2015
BONEMINA
: a ještě mám blbě název - koukám že tuhle mou oblíbenou kombinaci jsem poněkud zbydlenkovala. Ale je to dobré :-)
BONEMINA
---
---
18:17:34 16.12.2015
1 odpověď
ZUZKAOU
: Dělávám verzi bez kuřete, ale vlastně proč ne.
TOOMIX
: A tohle zkusit musím. Díky
ZUZKAOU
---
---
18:04:55 16.12.2015
1 odpověď
+4
BONEMINA
: walsdorfský salát - kuře, řapíkatý celer, jablko, vlašáky, majolkovo/jogurtovo/hořčičná zálivka a kdo má, tak tam dá hroznové víno.
TOOMIX
---
---
17:56:49 16.12.2015
1 odpověď
+1
BONEMINA
:
How to make Heston Blumenthal’s Club Sandwich Recipe : In Search Of Heston
http://www.insearchofheston.com/2015/03/how-to-make-heston-blumenthals-club-sandwich-recipe/
BONEMINA
---
---
17:46:12 16.12.2015
3 odpovědi
Byly by nějaké tipy na dobré kuřecí sendviče? Mám tu celé studené pečené kuře a ohřívané ho nemusím.
MOIRAIN
---
---
15:27:23 16.12.2015
+1
SPLIFFBOY
: tam je nemají, cena 299 Kč a možná budou ve čtvrtek
SPLIFFBOY
---
---
12:45:18 16.12.2015
1 odpověď
+1
nevim cenu, ale reznictvi Mrazek na Belehradske melo v minulem tydnu info o rybich vnitrnostech ve vyloze, tam by mohla být cena rozumnější nez v rybarne, zkuste si tam zavolat ;)
MOIRAIN
---
---
10:35:23 16.12.2015
KLAIR
: za 350
MOIRAIN
---
---
10:35:01 16.12.2015
KLAIR
: ted jsem je koupila ve Vysočanech v rybarne kousek od metra, na sokolovské
KLAIR
---
---
10:33:20 16.12.2015
3 odpovědi
MOIRAIN
: ano prosím, taky bych brala tip....
MOIRAIN
---
---
9:39:20 16.12.2015
2 odpovědi
Dotaz, viděl v Praze někdo prodávat kapří vnitřnosti na polévku za cenu 350 Kč a míň? Konkrétní tipy ocením, v Dejvicích jsou za 499 Kč a to nepodporuju.
BRUKEV
---
---
17:08:21 14.12.2015
-1
HENNYVILLE
: ok, tak to tedy odpovídá uvedenému
BRUKEV
:
HENNYVILLE
---
---
17:04:46 14.12.2015
1 odpověď
BRUKEV
: Hele já dělal z 30% a bylo z 1 litru cca 250-300g.
BRUKEV
---
---
16:48:57 14.12.2015
1 odpověď
-1
Hele, v manuálech se uvádí i výroba čistě ze zakysané smetany, někdo uvádí kombinaci zakysané s 12%, někdo s 33%, nějaké tipy, triky, zkušenosti?
BONEMINA
---
---
16:44:59 14.12.2015
BRUKEV
: výtěžnost másla sice nic moc, ale podmáslí jako vedlejší produkt je moc příjemný bonus, ať už dodatečně zakysané, nebo jen tak na sladko.
BRUKEV
---
---
16:43:21 14.12.2015
2 odpovědi
HENNYVILLE
: celkem zvažuju, že bych to doma zkusil. Občas na chuť koupíme domácí, ale vlastnoruční tvorba je vlastnoruční tvorba. Přísun domácího mléka je, tak do toho asi půjdu. Co jsem zatím našel, tak přibližně 500g másla z 2000ml smetany...masakr:)))
HENNYVILLE
---
---
16:41:00 14.12.2015
1 odpověď
+2
BRUKEV
: Jo :-) málo másla za hodně peněz. Ale zase je skvělý.
TATONKA
---
---
15:04:18 14.12.2015
Jeste dotaz k tomu kimchi. Je nejakej rozdil mezi tim, kdyz ho nakozim do malejch sklenicek, a kdyz ho nalozim do velky sklenice, ze ktery ho po zkvaseni rozdelim do mensich sklenicek? Vydrzi pak kratsi dobu?
BRUKEV
---
---
14:53:35 14.12.2015
1 odpověď
-1
Zkoušel jste někdo doma dělat máslo?
Jaký tam je poměr výchozí surovina (smetana) ku výsledné surovině (máslo) co do objemu?
GUDRUN
---
---
12:07:31 14.12.2015
+1
GUDRUN
: takže vlastně nic jako hotový kimchi moc není, nejstarší jsem měla dvouletý :-)
GUDRUN
---
---
12:07:09 14.12.2015
1 odpověď
TATONKA
: nejmladší se jí třídenní. To je spíš takovej salát, ale já to mám ráda.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam