z FB od Kamu
Mám tu jednu velikou výzvu pro mladé nadšené kuchařky i kuchaře. Šéfkuchař a spolumajitel známého BlackDog Bar&Grill v Berouně v polovině března otvírá na Palackém náměstí v Praze jihoamerický tapas bar/restauraci s otevřenou kuchyní, kde by rád dal šanci mladým kulinářům, kteří nemusí mít vyšperkované CV s dlouholetou praxí, ani kvalifikaci, ale nadšení a touha objevovat nové jimi musí přímo oplývat) Scott by rád vyvážil kuchyň 50:50 holky a kluci, protože si stejně jako já myslí, že balanc je v kuchyni potřeba. Je to mistr v oboru, jižní Ameriku má projetou křížem krážem a jeho latinská jídla jsou dokonce mnohem lepší, než jeho vyhlášené burgery. Takže kdo jste se rozhodli, že se vydáte na dráhu kuchaře a nikdo vám zatím nedal šanci, posílejte CV na mail přímo na: jobs@blackdogs.cz
PS: Nikdy není pozdě:)