úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
BRUKEV
---
---
23:42:39 13.4.2016
MACHALIK
: ty to mají alespon v sáčku. V jednom krámě u nás ve městě mají koření na stole v kameňácích. Otevřených. 24/7
MACHALIK
---
---
21:14:26 13.4.2016
1 odpověď
Nejlepsi jsou ty smesi, ktery v igelitacich bez bariery prodavaji ruzny pani na postach a na ulici. Argentinska smes a jine.
JAJITA
---
---
19:49:05 13.4.2016
+1
BRUKEV
: ok.
Sama mám ráda variabilitu kombinování a tak ty dané směsi moc nemusím. A není to ani o čase, ani o skladovacích možnostech ;)
BRUKEV
---
---
19:39:35 13.4.2016
1 odpověď
+9
JAJITA
: možná bych uměl. Ale proč? Tam, kde kupuju koření, si mohu vybrat a jsem s kvalitou spokojen. Koupím a kurýr mi to donese do rukou. Mít víc času a možnost skladovat jednotlivé složky, tak si třeba míchám. Bohužel tomu tak není.
JAJITA
---
---
19:18:26 13.4.2016
1 odpověď
BRUKEV
: a fakt si neumíte namíchat jednotlivé ingredience sami doma?
BRUKEV
---
---
17:55:04 13.4.2016
1 odpověď
+2
WITTGENSTEIN
: fakt a vážně víš, že směsi co kupujeme, si nedokážeme vybrat bez soli?
TOOMIX
---
---
16:46:55 13.4.2016
+3
WITTGENSTEIN
: U Antonína to je kolem 10%
FITH
---
---
16:24:50 13.4.2016
+2
GEGI
: Tak zkus turin. Bud klasicky uvarit jako brambory nebo zapect. Syrovy nakrajis na tenke platky,naskladas do pekacku vymazaneho maslem a vytreneho cesnekem,osolis,opepris,zalijes decentne smetanou a das do trouby na 180.
WITTGENSTEIN
---
---
16:19:17 13.4.2016
2 odpovědi
-5
Fakt a vážně kupujete kořenicí směsi? I když si v nich kupujete 50 procent soli? (Nemluvím teď o kari, masale nebo nasi goreng.)
SINSEMILLA
---
---
16:01:59 13.4.2016
GEGI
: My děláme různé druhy pyré, třeba celerove, celerovo-petrželové, hraskove, ale neni to uplne to, na co se přesně ptáš
GEGI
---
---
15:39:59 13.4.2016
1 odpověď
87HIGHFLYER
: jojo, ratatouille umím, děláme, ale tady mi jde spíš o něco místo brambor, rýže, jako příloha ke kusu masa. se samostatnými zeleninovými jídly takový problém nemám.
BRUKEV
: díky, na to mrknu, ty směsi by mohly stát za pokus.
87HIGHFLYER
---
---
14:37:51 13.4.2016
1 odpověď
-1
GEGI
: co ratatouille?
BRUKEV
---
---
14:08:02 13.4.2016
1 odpověď
±0
GEGI
: já beru od firmy Koření od Antonína, tam se mi osvědčilo prostě experimentovat. Klidně směsi na maso. Jinak hodně dávám Masala směsi nebo Nasi Goreng.
GEGI
---
---
13:03:24 13.4.2016
6 odpovědí
ahoj, nemáte tip na nějaké vyzkoušené zeleninové přílohy - nejradši bych nějakou dušenou zeleninu na více způsobů a jde mi hlavně o koření.. Já to jsem schopná jíst i jen osolený, ale doma jsou na mě kladeny požadavky na větší chuťovou zajímavost. Díky.
BRUKEV
---
---
15:37:58 11.4.2016
TATONKA
: nemám doma motyku
TATONKA
---
---
15:35:45 11.4.2016
1 odpověď
Imho lepsi nez do kanalizace, je lit cokoliv mastnyho do diry v zemi.
BRUKEV
---
---
21:27:13 10.4.2016
+1
Je v kanalizaci.
Maso a zeleninu z něj ovšem dostal náš pes.
Spokojeně si leží, snad ho to do rána nerozerve :)
DEVIL
---
---
19:20:06 10.4.2016
+5
BRUKEV
: vyvar je produkt z odrezku a odpadu.. toho jeste udelas
jestli je to kysely, vylej to do hajzlu
SINSEMILLA
---
---
16:24:59 10.4.2016
ZUZKAOU
: Tenhle recept znám s rozmarynema bez citronu s je to výtečný. Akorat se na to hodí co nejvíc "surový mléko", takze nějaký farmarsky
VIKY_K
---
---
15:46:00 10.4.2016
+3
BRUKEV
: Vylít, nic ho nevylepší a akorát tě protáhne.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam