LUCIASHECK: Dobře, máš pravdu... Koupila jsem to, protože přišla fajn nabídka. Měla jsem asi napsat, že jsem se k tomu dostala. Částečně jsem napsala, že dostala, abych nepůsobila jako tak pitomá, že jsem si objednala něco, o čem nevím, co s tím. A protože nepředpokládám, že kolem toho bude takové haló. Ale děkuji za připomenutí, dám si pozor, že i sebenevinnější lež se provalí a bude mi dostatečně omlácená o hlavu. Nicméně na cestě je další balík (ano, tentokrát ho opravdu dostanu. z úplně jiného zdroje, tentýž případ)
Proč to lidi dělají? Protože mají rádi maso. Protože mají nějakou nabídku, která byla neodolatelná a protože prostě chtěli maso z lepšího zdroje, než je supermarketový plastový tácek. A pak koukají na obrovský balík masa, které vlastně nepoznávají a moc neví, co s tím dělat, ale vidí, že je krásné, že skvěle voní a nechtějí, aby přišlo vniveč
Když kupuju u řezníka, tak se zeptám, že chci něco na pečení/steak... tady poznám kosti na vývar.
K řezníkovi s tím nechci právě proto, že ho tím nechci zdržovat. Naivně jsem doufala, že tu třeba někdo má nějakou skvělou stránku, jak poznat jaké maso... protože moje google-fu bohatě stačí na to najít si na co je svíčková, na co je plec. Ale jak tyto věci poznám, to tam nějak není.
Maso je zatím v chladničce, bourané včera nebo předevčírem, zatím jsem to nemrazila.