úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
CMLKA
---
---
9:01:30 19.12.2016
1 odpověď
diky vsem, samotny ho asi nedame, ani jako salat, udelam kimchi, ostatne beztak je zdrave...nasla jsem easy recept od Koko, bez nejakyho slozityho nakladani, mate nekdo jiny oblibeny a tez jednoduchy?
BALAENA
---
---
0:51:16 18.12.2016
CMLKA
: mně chutná jen tak chroustat. pravidelně ho želvě půlku znárodním (teda ne že bych ho tahala z terárka, ale vždycky list do terárka a list nebo dva pro mě)
ZUZKAOU
---
---
0:03:20 18.12.2016
+1
Kromě kimči (z jedný hlavy je to tak na 1l sklenici) se dá pekingské zelí použít do různých str fry.
Spicy Stir-Fried Cabbage Recipe - NYT Cooking
http://cooking.nytimes.com/recipes/1013335-spicy-stir-fried-cabbage
Chinese Cabbage Stir Fry – China Sichuan Food
http://www.chinasichuanfood.com/chinese-cabbage-stir-fry/
a pochopitelně do knedlíčků.
Chinese Boiled Pork Dumplings Recipe | Steamy Kitchen
http://steamykitchen.com/5849-chinese-boiled-pork-dumplings.html
TRISSIE
---
---
21:20:36 17.12.2016
+1
REONA
: já nedávala žádnou, ale pokud něco, zkusila bych něco sladsiho - pomerančová šťáva, možná s kapkou medu?
REONA
---
---
21:12:29 17.12.2016
1 odpověď
TRISSIE
: Jakou zalivku?
GLOBALISTA
---
---
20:48:31 17.12.2016
+1
CMLKA
: Jako malá jsem zbožňovala čínské zelí + bílý jogurt + ocet + sůl. Nedávno jsem to udělala doma a kupodivu to mělo úspěch.
TRISSIE
---
---
15:48:23 17.12.2016
1 odpověď
+3
CMLKA
: dřív jsem to dávala do zelenino-ovocného salátu - čínské zelí, jablka, pomeranče (a pro větší sytost, pokud bylo potřeba, rozinky).
CMLKA
---
---
15:14:59 17.12.2016
HOFFMI
: jo, kimchi to asi vyhraje...
LUCIASHECK
---
---
15:10:10 17.12.2016
CMLKA
: u nas to zere jenom pes :-D
HOFFMI
---
---
15:06:43 17.12.2016
1 odpověď
+6
CMLKA
: Kimchi
TOOMIX
---
---
14:46:03 17.12.2016
+1
CMLKA
: do zeleninového salátu místo ledového/římského/hlávkového
CMLKA
---
---
14:35:28 17.12.2016
6 odpovědí
poradte mi, co s cinskym zelim? zelenina, kterou jsem si snad nikdy nekoupila a ted mi prisla v bedynce, tak nevim co s ni
EDERA
---
---
16:44:39 11.12.2016
+2
MIST
: Moje nakonec hráškový krém a čokoládovo-hruškový koláč.
MIST
---
---
6:44:17 11.12.2016
1 odpověď
EDERA
: bramborovo porkova kremova polevka a eclairs - by byla moje volba.
GUDRUN
---
---
12:56:12 10.12.2016
RISINA
: mas nejakej tip na úpravu receptu?
RISINA
---
---
12:18:15 10.12.2016
VENIKA
:
http://www.vyuzeno.cz/2014/05/rillettes-rijet-tradicni-francouzska-pochoutka/
V zásadě postupuju podobně jako v tomto receptu, kombinuju bůček a prorostlejší plecko, kosti ani kůže nejsou nutné - přidávám je, jen pokud jsou součástí bůčku. Občas jsem při dokončování dolila i stopičku koňaku.
RISINA
---
---
12:13:35 10.12.2016
1 odpověď
GUDRUN
: Dělala jsem několikrát, vždy sklidilo úspěch.
EDERA
---
---
19:10:18 9.12.2016
1 odpověď
-1
MUTHA
: No, a to to člověk takhle poskládá a pak vyjde najevo, že čestný host nejí mořské plody, cibuli a tepelně opracovaná jablka.:-)
VENIKA
---
---
14:33:45 8.12.2016
1 odpověď
GUDRUN
: Nemam, ale zrovna predevcirem jsem nad nima premyslela. Tak kdybys to prubla, poprosim o report :)
AIJA
---
---
13:31:51 8.12.2016
GUDRUN
:
paštiku?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam