úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ZUZKAOU
---
---
10:33:40 17.8.2018
2 odpovědi
+5
MOODYCAT
: a nechceš klasické pečené kuře s bramborem a třeba okurkovým salátem? Já bych k tomu třeba ještě ohřála mražený hrášek na másle.
Pod kuře dej nové brambory a upeč je přímo v tom kuřecím sosu.
Použij Kellerův postup trik je pečení na prudkou tepltou, svázané a dostatečně to osolit.
Thomas Keller Roasted Chicken
https://www.youtube.com/watch?v=EWLt6G85zC4
How To Make The Best Roast Chicken Of All Time
https://www.buzzfeed.com/christinebyrne/roast-chicken-rules?utm_term=.gsD4xR3J5#.lbdv8WmMk
FITH
---
---
8:44:48 17.8.2018
Jeste me napadla plnena kureci prsa olomouckymi tvaruzky, to je raz dva hotove.:o)
AIJA
---
---
8:44:21 17.8.2018
MOODYCAT
:
Já vařím tahle jídla v papiňáku, tak mě nenapadlo, že u toho budeš stát;- )Ale za dvě hodiny změkne i v kastrolu. Nebo dej jiné maso...
KURE
---
---
8:43:47 17.8.2018
+2
MOODYCAT
: rizek brambor a okurkovej salat?
FITH
---
---
8:41:20 17.8.2018
+1
MOODYCAT
: Tak udelej veprove na houbach.Kup si vykostenou peceni,rozkrajej na platky,zprudka osmahni,pridej cibulku,houby a podus,to za dve hodky stihnes urco.
MOODYCAT
---
---
8:37:14 17.8.2018
2 odpovědi
AIJA
: To hovezi za 2hod zmekne?
AIJA
---
---
8:28:11 17.8.2018
1 odpověď
+2
MOODYCAT
:
Hovězí na houbách.
MOODYCAT
---
---
7:20:01 17.8.2018
6 odpovědí
Premyslim, co uvarit tatovi v nedeli k obedu. Podminky - vareni max. 2 hodiny, aby tam bylo maso, zadna exoticka kuchyne. Nejakou chutnou klasiku, kdyby to bylo jeste relativne zdrave a nebylo to s knedlikem, budu rada. Mate napady?
KAMIONG
---
---
16:05:13 8.8.2018
LORAIN
: my to teda děláme tak, že rozsekáme v kutru SUŠENÉ papričky, zalijeme olejem, dáme do lahví a cca po týdnu je vylouhuváno a připraveno k užívání.
FAT
---
---
22:21:39 7.8.2018
+2
Nechávám je tam. Ony se nezkazí a vypadá to hezky.
LORAIN
---
---
22:08:44 7.8.2018
1 odpověď
Děkuju! To zahřívání mi nějak nebylo jasný. A chilli papričky tam necháváte nebo je po určité době vyndáváte?
PEPITO
---
---
21:52:40 6.8.2018
LORAIN
: Já dělám z rýžového oleje a SUŠENÝCH papriček. Půl láhve papriček, doplnit teplým olejem. Na láhev nalévací hubičku, hodně tenkou..Za 3-5 dní je k používání.
FAT
---
---
20:03:45 6.8.2018
RUTHLESS
: Já tam dávám jak celé papričky, tak ještě normální koření. A je to dobrý.
:-)
RUTHLESS
---
---
19:56:03 6.8.2018
1 odpověď
LORAIN
: Asi chápu, ze je to výzva k receptu - zahřej neutrální olej (takže ne třeba olivac) a nechat zahrivat s chilli a následně lahvickovat. Thats it.
LORAIN
---
---
19:53:00 6.8.2018
1 odpověď
DEVIL
: Se právě ptám, jak se ten chilli olej dělá ;-) a když přidáš i recept na majonézu, nepohrdnu.
87HIGHFLYER
---
---
19:27:55 6.8.2018
+1
MUTHA
: hotovo za 10 minut, skvělý. Dík!
DEVIL
---
---
18:56:47 6.8.2018
1 odpověď
+1
LORAIN
: udelej chilli olej a z nej pak chilli domaci majonezu...
LORAIN
---
---
15:01:57 6.8.2018
2 odpovědi
Děláte si někdo doma chilli olej? Mám přebytek chilly papriček a hledám nějaký osvědčený recept.
ALDEMIK
---
---
14:52:51 6.8.2018
+1
Snad nejsem moc OT:
Sháním tip na někoho zajímavého, kdo dělá dobré věci z ovoce (ideálně jablka-hrušky), je fajn a umí na to udělat krátký workshop pod širým nebem. Jde o ovocnou slavnost 15. září na Klíčově v Praze, pořádá Na Ovoce. Takový rozptýlený jednodenní festiválek s odbornou částí, společným moštováním, dílnama pro deti i dospělé, hudbou a divadlem, jehož cílem je popularizace samosběru a pražských sadů.
Ovocná slavnost Na Klíčově 2017 - Google Photos
https://photos.google.com/...q03CEfxmxyFqB43Dpn89BpPJVA?key=blcwRWdWOHhDcnZrZHowOHNxdUlwWDdoN0VGOVFR
PEPITO
---
---
0:07:40 31.7.2018
FAT
: Pamatuješ si to dobře :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam