úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
FITH
---
---
16:40:21 5.2.2019
GLOBALISTA
: Skvelej borsc :o)
GINGERCAT
---
---
13:29:02 5.2.2019
GLOBALISTA
: hovězí na houbách
DAHY
---
---
13:25:59 5.2.2019
1 odpověď
GLOBALISTA
: Chili con carne.
SIRIUS
---
---
13:25:58 5.2.2019
1 odpověď
+1
GLOBALISTA
: rajskou
TOOMIX
---
---
13:21:05 5.2.2019
1 odpověď
GLOBALISTA
: hovězí po burgundsku ;)
GLOBALISTA
---
---
13:19:26 5.2.2019
5 odpovědí
Poraďte mi, co se ještě dá dělat z kližky kromě guláše?
EDERA
---
---
6:01:04 3.2.2019
U nás se ještě s oblibou peče buď na červeném víně nebo na slanině a rozmarýnu (do výpeku nakonec kelímek smetany).
TOULASE
---
---
14:05:23 30.1.2019
GEISHA
:
Ano je to tak! děkuji :) mea culpa
TOULASE
---
---
12:16:31 30.1.2019
±0
U nás byl králík taky pořád...
Nohy se smažily jako řízek (ty zadní se ještě napíchaly máslem ala Stroganov)
No a z vařeného hřbetu, Moravanky a majonézy se nakládal "rybí salát".
AIJA
---
---
9:25:54 30.1.2019
+2
JAJITA
:
Tak už to včera proběhlo. Chlap to perfektně vykostil, tak z toho byla závitky obalené slaninou a špenát s brknedlem.
JAJITA
---
---
17:03:03 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: dělala jsem na radu kolegyně se spoustou křenu a máslem, dobré to bylo ;)
SIRIUS
---
---
14:07:40 29.1.2019
k ty horcici neni vubec spatny pridat par kaparu
AIJA
---
---
11:46:19 29.1.2019
1 odpověď
+1
QUANTI
:
Do toho bych šla. Nechám je losovat. Na houbách nebo se špenátem nebo rektorikl:-)
QUANTI
---
---
11:44:02 29.1.2019
1 odpověď
http://www.rektorikl.cz/?p=18
jednou jsem to zkoušela doma, ne přímo tenhle recept, ale byl hodně podobný, zásadní jsou cibulky, rajčata a koření...
AIJA
---
---
11:43:54 29.1.2019
+1
QUANTI
:
Nemusíš hledat, to nějak vykouzlím, to nebude nic složitého.
QUANTI
---
---
11:42:06 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: zajímavého ne, ale ráda mám s plátky bůčku, spoustou česneku a jako přílohu brknedlík a špenát. Jo a hrozně mi chutnal v Řecku jako stifado, ale nevím, jestli najdu adekvátní recept.
AIJA
---
---
11:38:21 29.1.2019
BALAENA
:
Hmmm na houbách by to taky šlo. Na boubách jsem už dusila kdeco, ale králíka ještě ne:-)
AIJA
---
---
11:36:56 29.1.2019
TOOMIX
:
To je podobné jako to moje na cibuli a na slanině, hořčici jsem porce taky potřela:-)
TOOMIX
---
---
11:24:15 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: napíchat ho slaninou, osolit, opepřit, popatlat horčicí (dijonská nebo nějaká hrubozrnná), podlít a šup do trouby. K tomu knedlík/rýže/brambory
BALAENA
---
---
10:33:47 29.1.2019
1 odpověď
na houbách... hmmm, musím koupit králíka
ATOMIKS
---
---
10:27:47 29.1.2019
nebo králíka na zelenině a černým pivu
AIJA
---
---
10:24:57 29.1.2019
RUTHLESS
:
Aaaa, to mi asi ušlo...?
RUTHLESS
---
---
10:23:05 29.1.2019
1 odpověď
+4
AIJA
: horcice, horcice, horcice... a ryze :) mistni velmi oblibeny recept.
AIJA
---
---
10:16:48 29.1.2019
3 odpovědi
Tak jsem od předvánoc postupně rabovala mrazák, abych ho mohla odmrazit a umýt. Našla jsem tam tři! králíky. Toho posledního nějak nevím jak. Měli jsme na smetaně s knedlíkem, na slanině a cibuli s bramborama a pak s kaší...A dál? Máte někdo něco králičího zajímavého?
JAJITA
---
---
10:42:58 25.1.2019
+1
díky za tipy, přidala jsem ji do perkeltu k masu
a ano, brzy koupím další :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam