• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    DAHY
    DAHY --- ---
    GLOBALISTA: Chili con carne.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    GLOBALISTA: rajskou
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GLOBALISTA: hovězí po burgundsku ;)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Poraďte mi, co se ještě dá dělat z kližky kromě guláše?
    EDERA
    EDERA --- ---
    U nás se ještě s oblibou peče buď na červeném víně nebo na slanině a rozmarýnu (do výpeku nakonec kelímek smetany).
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    GEISHA:
    Ano je to tak! děkuji :) mea culpa
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    U nás byl králík taky pořád...
    Nohy se smažily jako řízek (ty zadní se ještě napíchaly máslem ala Stroganov)
    No a z vařeného hřbetu, Moravanky a majonézy se nakládal "rybí salát".
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAJITA:
    Tak už to včera proběhlo. Chlap to perfektně vykostil, tak z toho byla závitky obalené slaninou a špenát s brknedlem.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    AIJA: dělala jsem na radu kolegyně se spoustou křenu a máslem, dobré to bylo ;)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    k ty horcici neni vubec spatny pridat par kaparu
    AIJA
    AIJA --- ---
    QUANTI:
    Do toho bych šla. Nechám je losovat. Na houbách nebo se špenátem nebo rektorikl:-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    http://www.rektorikl.cz/?p=18 jednou jsem to zkoušela doma, ne přímo tenhle recept, ale byl hodně podobný, zásadní jsou cibulky, rajčata a koření...
    AIJA
    AIJA --- ---
    QUANTI:
    Nemusíš hledat, to nějak vykouzlím, to nebude nic složitého.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    AIJA: zajímavého ne, ale ráda mám s plátky bůčku, spoustou česneku a jako přílohu brknedlík a špenát. Jo a hrozně mi chutnal v Řecku jako stifado, ale nevím, jestli najdu adekvátní recept.
    AIJA
    AIJA --- ---
    BALAENA:
    Hmmm na houbách by to taky šlo. Na boubách jsem už dusila kdeco, ale králíka ještě ne:-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    TOOMIX:
    To je podobné jako to moje na cibuli a na slanině, hořčici jsem porce taky potřela:-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    AIJA: napíchat ho slaninou, osolit, opepřit, popatlat horčicí (dijonská nebo nějaká hrubozrnná), podlít a šup do trouby. K tomu knedlík/rýže/brambory
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    na houbách... hmmm, musím koupit králíka
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    nebo králíka na zelenině a černým pivu
    AIJA
    AIJA --- ---
    RUTHLESS:
    Aaaa, to mi asi ušlo...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam