ZUZKAOU:  jinak maso na zázvoru jsem dělala o minulém víkendu a jako dobrý.  Zázvor byl čerstvej, maso byla hovězí kýta lehce stařená, posléze zamražená.   Vypustila jsem bod matlám maso zázvorovým máslem a nechávám uležet v lednici, takže jsem osolené a opepřené maso opekla ze všech stran na másle, přendala do pekáče, výpek podlila trochou bílého vína, přidala do pekáče, spolu s tak  80 g nastrouhaného zázvoru, přepůlenou hlavičkou česneku a dvěma přepulenejma cibulema, co byly na té pánvi spoulu  s masem, aby se máslo nepřepalovalo.  Podlila jsem to vývarem, zaklopila a pekla na 120°C asi tři hodiny.   Výpek jsem zcedila a rozvařila půl hodiny s cca  20 g máslové  jíšky na omáčku.
Bylo to boží  a byly k tomu brambory a fazolkové lusky.