ZUZKAOU: jinak maso na zázvoru jsem dělala o minulém víkendu a jako dobrý. Zázvor byl čerstvej, maso byla hovězí kýta lehce stařená, posléze zamražená. Vypustila jsem bod matlám maso zázvorovým máslem a nechávám uležet v lednici, takže jsem osolené a opepřené maso opekla ze všech stran na másle, přendala do pekáče, výpek podlila trochou bílého vína, přidala do pekáče, spolu s tak 80 g nastrouhaného zázvoru, přepůlenou hlavičkou česneku a dvěma přepulenejma cibulema, co byly na té pánvi spoulu s masem, aby se máslo nepřepalovalo. Podlila jsem to vývarem, zaklopila a pekla na 120°C asi tři hodiny. Výpek jsem zcedila a rozvařila půl hodiny s cca 20 g máslové jíšky na omáčku.
Bylo to boží a byly k tomu brambory a fazolkové lusky.