MOODYCAT: v domacich podminkach bych to delal tak ze to maso dobre zatahnes na panvi/velkym kastrolu a das pect do trouby bud do nejakyho pekace kde das na dno rost a trochu to podlejes vodou (idelani je pokud mas do trouby profi pekac kde je ten rost velkej primo soucasti pekace co das na lyziny, daleko lip se s tim pracuje) tak aby to maso v te vode nestalo a delal bych to podle velikosti masa spis dele na mensi stupne, klidne neco jako 140. Pokud ti jde ale ciste o tu strukturu, tak to tak je i kdyz to maso delas s omackou, typicky nejaka rajska atp. Akorat si ho tam nakrajis na vetsi kostky. Co se masa tyce takto se da udelat i nejaky podpleci, v pripade delani s omackou je idelani krk, ale v principu tak muzes udelat prakticky cokoliv akorat kdyz je to neco co neni prorostly tak to bude vevnitr suchy, kdyz mas ten krk a spol, tak pri delim peceni pusti ten kolagen a to maso ma jak lepsi strukturu tak i chut.