RUZOVYKOLOUSEK: jidlo neni zadna velka gastronomie v tom podniku, ale zebra sou fakt bezkonkurenci, kdyz uvazime ze je to franchize restaurant.
standartizovany zradlo..to je presne proc tam ty lidi chodej. pred 15ti lety tam sly jako teenageri na obed na mac n cheese a ted tam jdou znova, protoze sou tim typem zradla indoktrinovany a cekaj a prejou si, ze bude presne tak, jak si ho pred tema 15ti lety dali. to je proste fakt. imho to tak ma bejt.
no a tim ze je takovejhle podnik franchizovanej zidama, na ktery tlacej 'vyssi' zidi, at jim nizsi zidi platej desatky z obratu za franchise...to je holt dnesni zapadni kultura.
nehledi se na nic jinyho, nez na to aby byl byznys, aby vsichni byli vytizeni co nejvic a technologicky postupy furt stejny. klasicka snaha o absolutni externalizaci nakladu v podobe predcasnyho ukoncovani sichty pracovniku, pokud neni byznys, psani min kucharu na smenu nez ma byt a celkove lolezni seznam ukolu pro smenu... takhle je to prece vsude, nebo to k tomu speje.
faktem vsak zustava, ze ty zakaznici prestoze vedi co se deje, daji prednost tyhle restauraci, protoze proste vic penez nemaj, nebo nechtej vydat. nez by se vypravili nekam na 'jidlo s pribehem', kde jim vousaty hipstri budou vypravet pohadku o pork chopu za 30 dolaru, prijdou na all you can eat sezrat uzenejch zeber, co muzou za stejnou cenu. takze asi tak