inspirace needed: chci rozšířit seznam jídel, která se dají vařit ve velkém a dobře snášejí zamražení a rozmražení (že bych vždycky uvařila dvojnásobné množství a půlku schovala do mrazáku na náročnější večery).
v tuhle chvíli mám otestované:
- boloňská omáčka
- guláš v různých variacích (hovězí, vepřový, s houbami...)
- chilli con carne
- vepřová v mrkvi
- vývary
- hovězí s rajskou omáčkou
- přírodní hovězí/vepřové plátky s omáčkou
(a určitě ještě pár dalších, které mě teď nenapadly)
co dalšího máte otestované vy? ideálně aby se to i v domácích podmínkách dalo vařit stylem "pro armádu" (nás je šest, i když jsme sami, takže dvojnásobná dávka je 12 porcí), ale kdyby to jo stálo za to, můžu si občas udělat odpoledne v kuchyni :-)