úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
MOUNTBATTEN
---
---
16:00:00 16.1.2020
ZUZKAOU
: Rösti Sticks hledej bych řekla;)
ZUZKAOU
---
---
15:59:59 16.1.2020
1 odpověď
MOIRAIN
: to jsem řešila včera a nechtěla jsem chleba s něčím. V hlavě jsem měla zadělávanou čočku, ale nakonec už bylo pozdě, takže jsem si udělala těstoviny se sýrem a byla tam pečená řepat, tak ještě řepný salát.
MOIRAIN
---
---
15:52:55 16.1.2020
8 odpovědí
pomoc, mám strašnou krizi s tím, co jíst k večeři, vařit jsem ochotná, ale čím méně práce s tím, tím líp
výsledné by se nemělo jíst několik dnů, jsem na to sama
DIVER
---
---
10:03:19 16.1.2020
Fotky! :)
MOODYCAT
---
---
7:20:36 16.1.2020
+5
ZUZKAOU
: Všechno z brambor je dobrý :)!
SALVATOR
---
---
22:11:46 15.1.2020
DIVER
: Kimchi
KOCHANSKA_CH
---
---
16:18:55 15.1.2020
+2
ZUZKAOU
: Někdy se rösti trochu zapráší škrobem, to ty strouhance lehce spojí a na pánvi jdou malý placky otočit.
RYNA
---
---
16:10:17 15.1.2020
+1
ZUZKAOU
: Ja znám rosti že Švýcarska a tam se taky vždy sypala, žádné placky.
RUTHLESS
---
---
16:02:28 15.1.2020
+1
ZUZKAOU
: Nedělej nic jiného než jsi popsala. Mají je v Praze u Matěje například :-) je to něco jako dříve mega populární bramborová trava. Jen větší struh, řekl bych
ZUZKAOU
---
---
15:27:59 15.1.2020
týjo - tohle taky vypadá dobře - bramborový trhanec. Ale to teda není to co hledám.
Potato Sterz - Authentic Austrian Recipe • Best German Recipes
http://www.mybestgermanrecipes.com/potato-sterz/
ZUZKAOU
---
---
15:27:56 15.1.2020
1 odpověď
+2
týjo - tohle taky vypadá dobře - bramborový trhanec. Ale to teda není to co hledám.
Potato Sterz - Authentic Austrian Recipe • Best German Recipes
http://www.mybestgermanrecipes.com/potato-sterz/
ZUZKAOU
---
---
15:26:37 15.1.2020
4 odpovědi
Ve vídni nám jako přílohu dali strašně dobré nastrouhané opečené brambory. V jídelníčku tomu říkali rosti. Což jsou ale ve většině případnů bramoborové placky, tohle se normálně sypalo.
Tušíte někdo, co to bylo? A pokud to chci zopakovat, mám udělat něco jiného, než nastrouhat na hrubo brambory a pomalu je usmažit/dusit nejspíš na másle a nebo kachním sádle?
ZUZKAOU
---
---
10:51:23 15.1.2020
+2
RUTHLESS
: je to normální, prostě to nech stá a postupně zpracuj.
RUTHLESS
---
---
21:34:43 14.1.2020
1 odpověď
+1
Citrony vypadají takhle... jaký je další postup? Mám tam silene moc ty soli/cukru nerozpusteny. To je normální nebo jsem to silene presytil? Ten roztok... dík za radu :-)
BAAL
---
---
14:09:03 14.1.2020
+1
SHUKI
: Toto je ovsem mega tip, vubec jsem netusil ze to misto existuje, Nusle jsou proste ctvrt zaslibena, nejen ze maji nejlepsi zelezarstvi ale ze tam najdu i dvojpatrove mega papirnictvi ...:-)))
Pytliky na tlacenku nakoupeny, dik.
AIJA
---
---
10:21:12 14.1.2020
DIVER
:
Receptů jsi tu obdržel hafo, ale jestli to ještě řešíš...Dávám kus zázvoru do mikrotenu do lednice. Nevyschne a časem začne klíčit. Pak dát třeba do hlíny a na okno. Až ti dojde zpracovaný zázvor, tak se dá normálně použít ten rostoucí...
GENEVIEVE
---
---
22:14:41 13.1.2020
ADITU
: jsem ráda že chutnala :)
GENEVIEVE
---
---
22:14:33 13.1.2020
KATIA
: jup, pravda. dělám to s indickou čočkovou a ano nevím proč ne tady :)
KATIA
---
---
19:17:19 13.1.2020
1 odpověď
+1
GENEVIEVE
: protlak je podle mě fajn taky restovat s tím kořením... zvýrazní to chuť...
ADITU
---
---
16:09:52 13.1.2020
1 odpověď
+1
GENEVIEVE
: chtěla jsem ti po víkendu napsat o recept, tak cajk, žes mě předběhla :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam