FRUITS: polévka pho a všechny ostatní asijské nudlovky, jen teda bez bylinek a chilli. Dýňový rissoto - jen bez cibule do základu.
Tvarohov s olivovým olejem a solí (víc soli než bys tak normálně dala, udělá to kouzlo)
Rajská omáčka s těstovina a obecně těstoviny s rajčatovou či zeleninovou věcí okolo, jen používej protlak nebo passatu, ať v tom nemáš zrníčka. Klidně si můžeš udělat i svíčkovou, tedy pečenou mixovanou zeleninovou omáčku
ryby v páře s bramborem/dušenou mrkví, případně bych zkusila co udělá hráškové pyré.
Tipuju že projde i tuňák ve vlastní šťávě.
Určitě můžeš i tofu (žádná vláknina a ani tuk, koukni ve zdravé výživě po silken tofu, už je v ČR k dostání - to je vlastně docela fajn s dobrou rejží a sojovkou) a měly by projít třeba i batáty (další krémové polévky) a cuketu, pokud vydlaeš zrníčka (je skvělá do těstovin)
Melouny bez semínek, banány , oloupané či nastrouhané hrušky a jablka.