úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
STARDAY
---
---
15:57:41 15.9.2020
1 odpověď
+2
ANDREJKA
: Philadephii? Ale souhlas s geishou, proste vyzkousej, co mu chutna
ENDEE
---
---
14:58:03 15.9.2020
MOIRAIN
: Nesnasim koriandr, nicmene jedine jidlo, ve kterem ho jsem ochotna tolerovat je brazilska moqueca. Takovy fish stew, pripadne i s dalsimi morskymi plody. Nemam osvedceny recept, takze co vyhodil google treba tady
https://www.feastingathome.com/brazilian-fish-stew-aka-moqueca/
GALE
---
---
14:41:51 15.9.2020
+3
ANDREJKA
: Co hummus? A to šunka a/nebo sýr.
VVENDY
: Tortilly z Lidlu se nelánou. Nesmíš je ale nechat vyschnout. Když ti vyschnou, stačí se napařit v mikrovlnce. Torillu na talíř, na ní postavit skleničku s vodou a pod poklopem mikrovlnit. Zvlhne a bude zase ok.
VVENDY
---
---
14:17:49 15.9.2020
1 odpověď
ANDREJKA
: já bych spíše potřebovala tip na torilly, které se dobře balí a nelámou. Zatím jsem takové nenašla nebo je neumím dobře připravit :-/
ZUZKAOU
---
---
10:03:47 15.9.2020
MOIRAIN
: uvar jasminovou rejzi s hraskem. do hotové dej tunu sekaného koriandru a pak to horké dochut limetkovou šťávou a rybi omáčkou. obojího dej víc, než bys předpokládala.
AIJA
---
---
12:17:39 14.9.2020
-1
Koriandr? Já jsem v sobotu obírala semínka z něj na zahradě. A ve finále se mi ten hrnek podařilo vysypat na vymývanou dlažbu, která je podél baráku...a z kopce! Měla jsem trpelivost posbírat jen pár kuliček...byly jak živý:-)
RADUSHI
---
---
14:24:41 12.9.2020
+1
MOIRAIN
: koriandrove chutney - casto delaji na sri lance a je to skvely
MOIRAIN
---
---
13:20:08 12.9.2020
4 odpovědi
mám tu hromadu koriandru (cilantro), něco zpracuju do tom kha polívky, něco do guacamole, ale furt toho dost zbyde, nějaký tip jak to zpracovat?
LUCIASHECK
---
---
22:14:40 10.9.2020
GEISHA
: a když nemáte eidam, gouda taky dobrá :-) nicméně souhlasim, pokusy o upgrade zpravidla nebyly lepší, co se týče očekávání, které od holandského řízku mám
GENEVIEVE
---
---
19:48:45 10.9.2020
+1
máte nějaký dobrý recept nebo trik na holandský řízek? dostala jsem na něj chuť tuhle na obědě a než jsem si objednala byl pryč a nemůžu ho dostat z hlavy.
GENEVIEVE
---
---
18:13:25 10.9.2020
RUZOVYKOLOUSEK
: jo a ještě dělám to že s tím po pár hodinách zatrepu, aby se odlepily od sebe. (konkrétně rybíz naposledy). když si teda vzpomenu.
RUZOVYKOLOUSEK
---
---
15:12:25 10.9.2020
1 odpověď
RUTHLESS
: nemusíš to tam rvat na velkém tácu :) stačí na malých plochách (minule jsem tak cpala khinkali na vršcích od plastových nádob, které mrazák beztak zná a šlo to i přes poměrně velkou naplněnost).
GENEVIEVE
---
---
14:23:10 10.9.2020
+1
MAAJAA
: je to tak. taky to tam porochtan abych tam dala krátkodobě plech. ale jako easy to není. už jsem musela obětovat sebe a sníst nějaký obsah. :)))
MAAJAA
---
---
13:59:02 10.9.2020
1 odpověď
+1
RUTHLESS
: stejně musíš mít misto kam to dát a ploché místo nahoře v šuplíku se mě osobně dělá lépe než díra na větší kus...
VSICHNIMAME
---
---
13:52:53 10.9.2020
+3
RUTHLESS
: já v lednici i mrazáku až na hooodne velké výjimky místo mám a nepřijde mi to jako něco nenormalniho...
RUTHLESS
---
---
13:47:25 10.9.2020
3 odpovědi
+8
MAAJAA
: Todle mě vždycky fascinovalo jako rada. Nebo v kuchařských show v TV.
Vy jako někdo mate v mrazáku nebo lednici tolik místa? :-D zejména teda mrazak jsem snad nikdy neviděl jinej než narvanej
MAAJAA
---
---
12:12:07 10.9.2020
1 odpověď
+5
ANDREJKA
: syrové, doporučuji mrazit na tácu s rozestupy a po zmrznutí je pak můžeš sesypat do pytlíku (lépe se pak odebírají porce i vaří)
AIJA
---
---
12:04:15 10.9.2020
ANDREJKA
:
Lehce povařím a pak zrazím. Takže je to asi úplně jedno:-)
ZOOEY
---
---
9:28:08 8.9.2020
MOIRAIN
: kolobok! neměl by zapadnout, je to skvělej obchod na kdeco (jedno z míst, kam si chodím prohlížet různé jídlo :))
MOIRAIN
---
---
8:59:05 8.9.2020
1 odpověď
+2
ZUZKAOU
: koření na korejskou mrkev jsem včera koupila v Koloboku v Haškově/Kamenické
obsahuje koriandr, papriku, sezam, červený pepř, kari (koriandr, kurkuma, pískavice římské seno, zázvor, červený pepř), česnek, černý pepř, muškátový oříšek
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam