ZUZKAOU: no 'prumyslovy' limoncella sou strasny. to je snad sladsi nez tenkrat co byly ty berentzeny jablicka, jestli to nekdo pamatuje...
takze rikas dat min cukernyho roztoku na zacatek, abych mel pripadne fora na doliti, kdyz nemuzu pak doslazovat samotnym cukrem (to sem nevedel. resil bych to sypanim cukru, abych nezredoval pod tech 35%, kterej ale jak rikas by se mi ne a ne rozpustit)
s tou kombuchou, ja ziju ve sklepnim byte, kde je plus minus furt 17 stupnu, coz mi vyhovuje, ale kvasnejm substancim moc ne. ja to mam ale rad octovaty, takovy rizny. mozna ale to pak kvuli tomu nebubla v druhotnym kvaseni, coz bych chtel.
je to kvaseni exotermicka reakce? co kdybych si vzal takovou izolaci a oblepil s ni tu flasku? to by meli kvasinks lepsi party pak ne? v kseftu se teda podivam po raw kombuse a prileju ji k moji teda. muze ta lenost houby bejt to tim, ze sem scooby koupil v akci na amazonu zatavenou v takovym vicevrstvym 'varleti'? nebo je to tou spis tou zimou?