87HIGHFLYER: no nakrájej na nudličky a přidej do stir fry/kari :-D
Jinak japonci nakrájí ředkev na plátky, namarinují v miso, to pak otřou a opečou to z obou stran. není to špatné.
Jinak tady máš korejské recepty
Daikon radish - Korean cooking ingredients - Maangchi.com
https://www.maangchi.com/ingredient/daikon-radish
tady pak máš japonské recepty
Daikon (Japanese Radish) • Just One Cookbook
https://www.justonecookbook.com/daikon/
VSICHNIMAME: no přidávat do základů na cokoliv dušeného. Chilli, rajčatové omáčky, dušené maso. Přidávat do polévek. Přidat do stir fry. Případně udělej rovnou celervou polévku - orestovat cibuli a celer, přidat mouku na jíšku, zalejt vývarem, přidat bobkový list,pepř a nové koření. Uvařit, rozmixovat, přidat smetanu.