GEISHA: prave som zdolala misu panzanelly obohatenej o odkvapkane gulickove mizarelly. kludne sa da pouzit klasika nakrajana na kocky.
ja teda, odkedy sa aj v zime daju zohnat fakt chutne rajciny, robim panzanellu casto. ked zostane chlieb, nakrajam a ususim - v dobre uzatvorenej nadobe vydrzi dlho, ak dojde, buyd pouzijem suchare alebo rozkrajam zo dva krajce na kocky a opeciem na panvici (nasucho, ale obcas aj na oleji a pripadne dochutim trochou cesnaku. na swvere it su nasusene kocky chleba bezne dostat v pekarni (teda skor kvoli knedliam).
no a potom klasika, nakrajane rajciny, salotka/perlivka/jarna cibulka, ochutim trochou cerstvonamleteho korenia, bazalka/petrzlen, pazitka (v poslednej dobe davam kopor, mam koprove obdobie;), zalejem olivacom, pridam nejaky balzamikovy krem, prip. ocot (kludne jablcny), necham chvilu rozlezat (ak davam mozarelly, tak aj s nou), no a nakoniec zasypem kockami chleba, zlahka premiesam a hotovo.