GEISHA: kdome toho co tu už padlo. Nakrájet na kostky a posílit, popeprit. Když to pak necháš pár hodin v lednici bude to krehci. Pak opect kostky zprudka až budou knede kousky, vyndat, dát tam dve cibule a něco česneku, vrátit maso a usušit do měkka. Máš univerzální základ, ke kterému můžeš přidat náhodnou zeleninu (mrkev, kedlubny, houby,), a ještě to s tím dodusit a podavat s bramborem , přidáním pixly rajčat a koření z toho uděláš červenou omáčku. Když to vrátíš do trpuby, dáš tam nějaké mexické koření a něco sladkého a kyselého, a upeces do rozoadava, tak máš trhane vepřové do housky. Když tam dáš jen víc cibule a česneku a kmín, tka máš vypecky. Když to dodusis s kyselý zelím, paprikou a smetanou je z toho segedin.
Poduseny základ se dá znovu zmrazit 😀