RUTHLESS: jakýkoliv dle ceny, co se mi pozdává, ideálně konkrétni zemi (ES, IT), než směs olejů z EU.
Zrovna včera jsem v Albertu bral nějaký bio extra virgin španělský pod tou jejich značkou Natures promise, či jak.
Do studené kuchyně průběžně zkouším různé značky EVOO, co se mi zdá, to beru. Já mám rád takové ty škrabavé v krku, co jdou cítit jako čerstvě zmulčovaná tráva, manželka je naopak nesnáší. Rádi si čas od času kupujeme značku Agia Triada, je to tuším jednodruhová Koroneiky odrůda, ten nám vždy chutnal.
RUTHLESS: asi tak. Italskou kuchyni úplně běžně na oliváči, na to zarestování masa, nebo cibulku, zeleninu, tam v tom není problém. Krokety nebo bramboráky na tom asi nikdo soudný dělat nebude, to je pak chuťově úplně někde jinde.
ZCR: rýžový doma máme taky, na asii je to cena/výkon imho topka