CHORCHE: začněte obcházet malá pekařství, ochutnávejte a pak zaplaťte pekaři za to, že vás naučí to, co vám bude chutnat.
Trik není v jen receptu (tedy kolik vody, jakou mouku, kolkik a jakkého tuku a co ještě dalšího), ale taky v dovednosti práce s těstem. Vyvinutí lepku (čas/hnětení) a toho co se děje se škroby a jak to je pak pečené.
Plus je ptořeba aby ten kdo peče se naučil reagovat na to, že různá mouka reaguje jinak (pokud chcete konzistetní produkci, jezděte pro mouku do mlýna a naučte se číst jak to je s vymletím a obsahem bílkovin)
Zadáváš to hodně zmateně - co od těch bulek chceš? Se smyslu strutkruy? Má to být nadýchané, má to být žvýkavé, má to být pevnější?
Který recept co používáte se blíží tomu co chcete a v čem to není ono?