Nechci vyznít nevděčně, ale rychlé recepty samozřejmě v repertoáru mám. Stejně tak umím (a nestydím se) používat polotovary, kupované těsto na pizzu, a mám i dostatečný arzenál receptů na mražení.
ZUZKAOU: vím, že to myslíš dobře, ale problém jaksi momentálně je to, že potřebuju ten čas před večeří věnovat přípravě do školy/na přijímačky s těma dětma, což se vylučuje s tím, že by něco dělaly v kuchyni. Rozvoz sem nejezdí a chleba k večeři servírovat nechci a nebudu, a napsala jsem, proč.
Šlo mi o tipy a triky, což asi nejvíc splňuje
FRANCINE a
HUJERKA (jakkoli teda obě věci dělám tak jako tak, zvlášť trhané maso je můj přítel a naložené od večera je nejlepší).
Ale ono asi opravdu není moc věcí, co by se daly dělat efektivněji, prostě musíme jen přežít.