TRISSIE: mám některé dny takové šílené ze si do pomaleho hrnce nachystám jídlo už večer před spaním, na noc to dam do lednice a ráno zapnu. Receptu znáš zřejmě víc než já :) Zachraňuje mě i trouba. Časování na troubě. Chystám si jídlo do pekace podle času a sil. Někdy to zvládnu večer, to si s tím víc vyhraji, pr: je to nějaké maso, cibulka, brambory, petrzel, voda, kořeni… jindy si to nachystám rano a to muže být někdy otazka i 5 minut. Např.: těstoviny, mrazený špenát, vývar, červená čočka, rajcata ( můžou být o konzervované) syr , smetana, kořeni dle libosti. Takové pomalé pečení v troubě :) V pomalým hrnci mám polévky, v troubě druhé jídlo. Nedělám to tak porad protože to není ekonomické. Ale znám rodiny kde mají dva pomalé hrnce :) v případě, ze más rýžovár, tak dělat rizota. Zmrazená zelenina s ryzí do hrnce a jidlo do 30 minut hotové. Asi muže pomoci si rozvrhnout co vařit na cely týden dopředu, udělat si jídelníček? Vše co lze si nachystat o víkendu, nachstat zeleninu udělat a ji jak do lednice tak zamrazit co lze. Také zkusit o vikendu uvařit na dva dny dopředu? A ty tři už půjdou zvládnou lépe?