• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    LUKK: jestli se na to umíš podívat trochu s odstupem, pak máš myslim jasno kdo z nás dvou s tim duhym, je větší blb
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: ale ale už nám to děťátko kope kolem sebe jak to jenom umí. no podívejme se, netrvalo dlouho :) pojď dáme si sraz ty chytrolíne a půjdem spolu na testy schválně kdo bude mít něco v krvi jo? předem ti říkám že prohraješ :D

    dildo to tě zklamu, nic pro mě... asi mluvíš z vlastní zkušenosti. věřim že to bylo fakt a jen tak to z tý hlavy nedostaneš

    ale opět říkám, jako argumenty docela nahovno, celkem slabota. čekal jsem trochu víc intelektu. dneska z tebe fakt nemám moc radost.
    LUKK
    LUKK --- ---
    Je mi z téhle diskuze nanic, položil jsem vám otázku, chtěl vědět váš pohled a vy se tu hádáte jako hlupáci. Proč si způsobujete takové stavy?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: no tak šup sem s tím a bez těch keců, ty jsou ti k ničemu. chápu, že se nudíš na nyxu, já taky, nadhoď něco zajímavýho místo keců
    PSILOCYBER: říkám, něco nadhoď, nebo si zahul na ulkidnění, nebo si dej áju nebo dildo do řiti :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: next vyjde najevo, že jedinej kdo tady hlavně mele hovna jsi především ty sám, man ;) ale nedivím se, máš přece tu výsadu ne?
    kdes ji teda vzal?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: kámo ty na něčem jedeš? nemyslíš si snad že tě tady odkazuju na video nějakýho starosty v klobouku s knírkem že ne. to jsem měl o tobě lepší mínění... samozřejmě ty úřady archivují videa, se kterými přichází obyvatelé - rozuměj normální lidi z masa a kostí z dané oblasti.
    jasný, prostě opět narážíme na to, že o tý vlastní problematice ufo (název klubu mimochodem) vlastně až tak moc nevíš, jen si tu něco honíš. nemáš vlastně důvod jít pořádně do hloubky. marná snaha. i kdybys moc chtěl, nepůjde ti to, je mi líto, na to se nedá tlačit, to přichází samo... jako roční období a tak dále
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ale rozhodně jsme se posunuli, z bytosti za stromem ke starostovu videu, what comes next ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: vidět starostovo video je trošku slabý kafe, pravděpodobně i pro světovou vědecku komunitu. moc jsi nepochopil jaký je rozdíl mezi individuálním pozorováním a objektivní pravdou.
    není žádnej piss of evidence, není čím argumentovat. ale nejsem to já, kdo potřebuje zavádět novou pravdu :)
    urážky si strč do prdele, s nimi nepochodíš.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: ale ale takže nejvyšší právo mlít hovna tu máš evidentně ty, kde si vzal tu výsadu prosimtě? nebo že by už se mi podařilo tě nasrat? :D one up!
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: jako jasný nebudu jmenovat, ale id BYDK a jeho stories mi taky přijdou místy docela dost přitažený za vlasy. nicméně sám jsem taky něco několikrát viděl. nebudu to tu prezentovat, z toho už sem vyrostl. takže sorry, ničím podobným vás nepobavim...
    jinak na tripu jsem z toho byl jen jednou a to už je hodně dlouho. už hodně let nepraktikuju. to jen kdyby někoho pokoušelo moje id, to jsem si zakládal v roce 2001 ;)
    spiritismus je dost pochybnej i podle mě.
    ale on píše, že ta bytost/entita/ufíčko/koule světla zároveň samozřejmě létala. jje to popsáno jako shluk živoucí světelný energie. na tyhle a podobný úkazy a jejich záznamy, když by sis udělal covidpass a vejlet, tak když se zajdeš zeptat v Peru nebo Mexiku ve správných oblastech na úřad starosty jestli by ti ukázali videa tohoto a podobnýho ražení. nebudeš se stačit divit... no v tvém případě pořád jenom možná... :) a vzápětí (samozřejmě nedivil bych se) začneš argumentovat jak jen nejlíp umíš, no prostě tak jak předvádíš i tady. takze bys tam vlastně lital zbytečně. tvl tak tam asi ani nelítej vlastně, vono by to bylo stejně marný. no prostě, buď to chápeš nebo ne. jinak to nemá cenu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: zkusil jsem to, ale už meleš hovna a reaguješ na kokotiny
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: "ono ani tak nejde o to něco zažít"... to je supr věta hele, to bych si snad nechal vytetovat bejt tebou :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: o to přece nejde, ale fakt nebudu věřit nějakýmu pobouchanýmu id na nyxu, nebo jinde na netu, že něco viděl a neudělám si z toho světonázor. to snad nemůže udělat žádnej příčetnej člověk.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: hmm ... no dobře, tak tedy slaboduší :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    "až se vyklidníte, slaboduchý chudáci" no tak tady bych alespoń ocenil pravopis
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: přečti si to ještě jednou, za prvý píšu o tom, že individuální pozorování nemá z hlediska objektivního poznání smysl.
    za druhý píšu i o fenoménech, viz teherán, který mi připadají zajímavý.
    za třetí halucinace a bájnou lhavost jde vysvětlit spíš lékařskou diagnózou než mimozemskou civilizací
    za čtvrtý, neřešíme jen ufo, řešíme i bytosti za stromem a podobný věci a ty by teoreticky natočit šly.
    za pátý, hoď se do klidu :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    konečně vás tu zas někdo vyprovokoval k nějaký aktivitě a narušil tady tu zaprděnou atmosféru, teď se budete chvíli rojit. hele. a jak se vyklidníte, budete si zase libovat jaký jsou všichni slaboduchý chudáci, kromě vás, co víte nejlíp jak to všechno je, protože vy přece víte co je bitcoin :D lol
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    ZUULUU: můžeš, díky supr :) prosimtě kdo zlehčuje zneuzivaný děcka, co mi to tu podsouváš za bullshit. zdrž se podobných pokusů, díky
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: nikdo se tu ale nebaví o spiritistech nebo ducharině kámo, pokud dobře čtu. Tak nevim, asi si v tom možná udělej trochu pořádek ju?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    ZUULUU: haha ukaž mi tu slavnou studii. ale jinak v pohodě, pokud chceš brát v potaz účelově zmanipulovaný materiály tak enjoy ;) vzhůru dolů...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam