PALEONTOLOG: jako jasný nebudu jmenovat, ale id BYDK a jeho stories mi taky přijdou místy docela dost přitažený za vlasy. nicméně sám jsem taky něco několikrát viděl. nebudu to tu prezentovat, z toho už sem vyrostl. takže sorry, ničím podobným vás nepobavim...
jinak na tripu jsem z toho byl jen jednou a to už je hodně dlouho. už hodně let nepraktikuju. to jen kdyby někoho pokoušelo moje id, to jsem si zakládal v roce 2001 ;)
spiritismus je dost pochybnej i podle mě.
ale on píše, že ta bytost/entita/ufíčko/koule světla zároveň samozřejmě létala. jje to popsáno jako shluk živoucí světelný energie. na tyhle a podobný úkazy a jejich záznamy, když by sis udělal covidpass a vejlet, tak když se zajdeš zeptat v Peru nebo Mexiku ve správných oblastech na úřad starosty jestli by ti ukázali videa tohoto a podobnýho ražení. nebudeš se stačit divit... no v tvém případě pořád jenom možná... :) a vzápětí (samozřejmě nedivil bych se) začneš argumentovat jak jen nejlíp umíš, no prostě tak jak předvádíš i tady. takze bys tam vlastně lital zbytečně. tvl tak tam asi ani nelítej vlastně, vono by to bylo stejně marný. no prostě, buď to chápeš nebo ne. jinak to nemá cenu :)