SVANC: Ty bys fakt neměl dělat vědeckou kariéru. Čím se živíš? Když už jsme u těch osobních zpovědí.
A hodláš se někdy přes tenhle základní blok přenést nebo budeš až do konce života psát o tom, jak jsou slepý testy skvělý a kdo s tebou tenhle (skutečnej a pravdivej) názor nesdílí, ten je ošálenej blb? Rozumíš, mi nevadí, že si myslíš, co si myslíš, prostě ses v tom našel a je ti tam dobře, tak proč ne. Co mě na celé věci ale zaráží je ta tvoje ochota setrvávat ve stagnaci tak strašně dlouhou dobu. Vždyť už o tom samým meleš a na stejný obrázky a články se odkazuješ minimálně šest let! To ses fakt neposunul ani o píďu? Není to nuda a oser, bejt takhle dlouho zakopanej na místě?
A jedna k "tématu": jak se stavíš k faktu, že i konstruktéři komponentů pokračují ve vývoji lepších modelů a testují je slepě i neslepě, aby dospěli k něčemu, o čem si oni i konzumenti myslí, že je lepší zvuk? Třeba Pavla Dudka nebo Pavla Macuru, abych zůstal tady u nás a předhodil ti jména, který snad znáš, lze jen těžko podezřívat z toho, že tě chcou vodrbat a vymysleli si na tebe pičovinu, která nemá smysl, ale stejně ji zabalili do těžší plechové krabice as cílem voholit tě vo prachy. Naopak, vrážejí do toho svoje vlastní prachy, prodej nemají, nedělají pro žádný firmy, a přesto všichni vyvíjejí a posunují se. Z tvých teorií vyplývá, že si stačí koupit libovolnou Yamahu nebo Denon z osmdesátek a mít vykydáno, už jen oblepit sklep platama od vajec. Tak proč se na to - tihleti chytří, zkoumaví, vědečtí borci, se kterejma se mimochodem můžeš potkat na Slovanetu a svoje bezva teorie jim předložit, byla by prdel to sledovat - jednoduše nevyserou? To mi vysvětli.