• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    MATT: a ted se snažíš popsat konkrétně co? Mimochodem, co je "PC zdroj" vím, ale se slovíčkem "oplet" to vidím poprvé. Pouč mě, prosím.
    MATT
    MATT --- ---
    PLAYER: Tak pokud tleskas opletu z PC zdroje a rad se chlubis nevkusnym kycem, tak je vsechno v poradku, ale urcite bych zvolil jiny, nez hifi auditko.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Běž s politikou kam patří! A prosím promažte to tu...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Není, ale to už tak někdy bývá.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Pánové, je to nutné?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    HOWKING: a na druhe strane si hovi kognitivni disonance, kdy jedinci ego brani priznat, ze se myli, protoze si vybira jen to, co se hodi do jeho "videni sveta" a prime dukazy, ktere to rozporuji, ucelove ignoruje ci popira.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Bohužel jeden z důsledků Dunning-Krugerova efektu je, že hlupákovi nejde vysvětlit, že je hlupák.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Presne, historicka fakta oznacme jako spravni a zarucene nepokrytecti lepsolide za debilni. A diky takto moralne vyspelemu uvazovani nakonec zavladne na Zemi svetovy mir, at se to generalisimu Pavkovi libi nebo ne.
    SVANC
    SVANC --- ---
    MATT: Tady je ale jiná situace než u nožů - u kabelu je při dodržení pár samozřejmostí úplně jedno, o jaký kabel jde. Na ohromování návštěv masivní kabeláží :D tak plně vyhoví i kabel z Číny.
    Jinak ty Playerovy debilní narážky na USA mě potěšily - mám rád, když si potvrdím dosavadní názor, a tahle politická rovina to dobře doplnila... :D
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    FATTY: jojooo :D
    FATTY
    FATTY --- ---
    neneee :D
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    MATT: čoveče já snad i radši podpořím "komanče", než šiřitele demokracie, která za sebou zanechává statisíce mrtvých civilistů a ekologickou katastrofu (agent Orange, střelivo s ochuzeným uranem... kdybys snad tápal). O vyhlazování původních obyvatel ani nemluvě. Ale chápu, jsou to naši spojenci, takže pssst a o zločinech ani muk. To jen k té politice, když si jí sem "musel" zatáhnout.

Jinak v Číně to funguje tak, co se západních odběratelů týče, že si zadáš cenu, za kterou chceš něco koupit a oni ti to úměrně té ceně navrhnou, potažmo vyrobí. Vlastně to u nás dobře známé z potravinářského průmyslu. Není párek jako párek.

A ano, zcela nepochybně se najdou stovky či tisíce nepovedených kopií čehokoliv, ale vybrat si jeden příklad a na tom postavit argumentaci, že se teda v Číně vyrábí zmetky, je kulantně řečeno nemoudré. Já mám doma třeba katanu z Číny, provedení velice pěkné a dokonce i funguje. Deklarovaná použitá ocel zjevně není "fake". Samozřejmě bych si mohl nechat ukovat meč u Bolfa a podpořit tak Čecha, ale nepotřebuju katanu za 100+ tisíc, stejně jako nepotřebuju kabel (síťový, signálový, reproduktorový) za tisíce či desetitisíce, protože pro mě nemají vůbec žádný přínos navíc, oproti mnou zde prezentované "Číně".

A abych se vrátil k tématu klubu, zdalipak si podpořil třeba Františka Krauta? ;)
    MATT
    MATT --- ---
    PLAYER: Co jsem měl možnost si porovnat USA nůž za 100 a jeho cinskou kopii za 15, tak jsem číňákum neposlal ani dolar. Čovek tim podporuje komanče a když to dostaneš do ruky, tak z toho provedení nejde mit ani radost.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    I s poštovným 500,- a do týdne z Číny doma.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Tak jeste cekam na sitovej kabel k AVR a koax na stereo RCA kvuli SACD a snad uz bude hotovo. Na chvili :)

VOZKA
    VOZKA --- ---
    JIRKA207: Skoro, zkoušel jsem dvoje identické bedny které jsem stavěl sám, jedny starší (minimálně půl roku a často hrané) a jedny nové z čerstvě vybalených měničů. V mém případě hrály stejně, čemuž později odpovídalo i to měření.

Ale taky nemám autoritu na to abych řekl že se to neděje nikdy, no :). Jen jsem se opakovaně setkal s tím, že si prodejce beden zjevně vymýšlel nebo že změnu majitel beden popisoval superlativy které dost dobře nejsou fyzikálně možné.
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    JIRKA207: Slo o KEF Egg. Jednoducha verze PC reprosoustav avsak od renomovaneho vyrobce. Vzhledem k pripojeni pres USB slo prepinat celkem snadno a rychle. Stejna mistnost, stejny PC, atd Rozdil byl predevsim v podani prostoru. Jeden par byla funglovka, druhy predvadecka s mnoha nahranymi hodinami. Tu jsem bral jako prvni a zvuk me tak zaujal, ze jsem se rozhodl koupit jeste jeden par. Jake bylo zklamani u noveho kusu. Az jsem si v prvni chvili myslel, ze je vadny a budu reklamovat. Dnes uz rozdil nevnimam. Mozna zahoreni, mozna jsem si zvykl, mozna technicky problem... kazdy at si udela nazor sam. Ja uz v dnesni dobe radsi nic konkretniho nerikam...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    DR_RIC: Ja prave taky...a porad si myslim, ze to je tim, ze ty reproduktory musi povolit a rozhybat se.
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    JIRKA207: Ja ano. Aktivni reprosoustavy. Stejny model. postoval jsem i video. Rozdil byl dost znatelny. Nekdo rika, ze to bylo "zahoreni" nekdo, ze jsou "kazde vyrobene jinak". Faktem je, ze ted uz rozdil neni....
    CROME
    CROME --- ---
    VOZKA: “Zahoreni” objektivne funguje u velkych sluchatek, kdy casem degradaci nausniku se meni celkova frekvencni odezva, nicmene zahorenim bych to nenazyval :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam