YGGDRASSIL: Já mám osobní zkušenosti s mlátičkou poměrně široké. Byl jsem jako "intelektuál" na osmiletém gymplu vystaven posměškům a šikaně osmnáctiletých a starších propadlíků na ZŠ (z větší části bílé barvy pleti). Jako jediný ze třídy jsem si to nenechal líbit. Párkrát jsem přišel domů s trojnásobným rtem, monoklem a podobně (je pravda, že nic zlomeného). Pak jsem začal i rozdávat. Trvalo to tak do dvaadvaceti.
Musím říct, že dostávat na budku od tří, čtyř lidí je poměrně sranda. Většinou to nejsou alfa jedinci, takže se tě tak trochu snaží "nepomačkat". Když potom vidíš, jak se lidi "bitkují" bez zkušeností (fackovačky v asiských pralamentech, duel Rath Macek a miliony videí na youtube) tak je krásně vidět, jak jsou v podstatě neškodní.
Na druhou stranu, když člověk chce a dá ránu, tak druhého hodně zaskočí. Docela pak přede mnou utíkali i menší skupinky.
Později si mě takhle dojel a zablokoval grázl, kterému se zdálo, že 70 na dvouproudové 50 je málo na předjetí v levém pruhu a že mu zavazím. Tak jsem vystoupil z auta a řvali jsme na sebe asi z 20 cm. Díval jsem se do očí, neustupoval, tak asi pochopil, vycouval a odjel.
Párkrát jsem dostal od ožraly, párkrát jsem dal. Zkušeností mám dost.
JENŽE. Když se nějaká kurwa dostane do amoku a mlátí hlava nehlava, nebo kope do hlavy a skáče po tobě, může tě snadno zabít. I kdybych měl kostru s adamantia jako Wolwerine a dokonalé renegerační schopnosti od dobré vody, tak prostě dotyčný nemá PRÁVO mě mlátit, kopat a podobně. Pokud přes opakovanou výzvu od takového jednání neupustí, je na místě pacifikace klidně plamenometem...
Argumentace "újmou" je pitchovina, protože kdyby si nějaký Ydiot A Grássl vyhlédl tvoji ženu, že ji ošuká do análu, tak by vlastně útočil jen na "vzduch" (ta kůže kolem je pružná, roztáhne se a újmy nedojde), takže se jí vlastně nic nestane. Já kašlu na újmu. Na moji integritu nemá co kdo útočit. Útok si vždycky vybíráš, jak píše
GILHAD:
Takže prostě neútoč, nemlať a nikdo tě snad nezastřelí (za blbý kecy by to bylo fakt nepřiměřený)...