VOY: udělám nejdřív vajíčka jen tak na čisto na troše oleje a chce to dělat víc vajec zaráz. Dělám je docela dost měkká, protože pak ještě ztuhnou s těmi rajčaty.
Pak teprve rozvařím rajčata a chce to nějaká masitejší, ne s přebytkem šťávy a semínek a pak do toho vrátím vajíčka a prohřeju. Nejlíp mi to vycháztí v poměru cca 150 g rajčat na 3 vejce.
Nejvíc mi chutnají minimalisticko - takže jen vajíčka, rajčata, jarní cibulka, sůl, pepř a trošku cukru, zkoušela jsem i varianty s rýžovým vínem a sojovkou.
Tady je vidět postup v hodně horkém woku - sleduj jak se jí ty vejce téměř nafukujou, to ti v pánvi prostě nevznikne
[Eng Sub]番茄炒蛋 Egg and Tomato Stir-fry Recipe
https://www.youtube.com/watch?v=SVLEgkkTgGc
a tady to dělaj decentnějí na pánvičce a koukám, že přidávaj česnek.
https://www.youtube.com/watch?v=wc-UIrLfohU