Dneska jsem nezvládl pana Bureše z Domu realit. Možná jsem ten divnější já, ale posuďte sami:
Inzerát: Jeden:
http://www.realingo.cz/prodej/byt-4+1-mladoboleslavska-praha/i403177?w=13269
A druhej:
http://www.realingo.cz/prodej/byt-3+kk-mladoboleslavska-praha/i403182
- se stejným popisem. To je u mě v pohodě, mně jde o to, že mi to info nějak nestačilo k rozhodnutí, jestli do toho chci jít a řešit, na rekonstrukci v jakém rozsahu mám:
Finson => M. Bureš:
"Dobrý den pane Bureš, zaujala mě s partnerkou Vaše nabídka bytu ve Kbelích a chci Vás poprosit o bližší informace, případně i o možný termín prohlídky - pro nás je nejbližší možný pátek po 18. hodině. Děkuji, Finson"
-----------------------
M. Bureš => Finson:
"Dobrý den, co by Vás konkrétně zajímalo? S pozdravem, Bureš"
-----------------------
Finson => M. Bureš:
"Dobrý den,
zajímá mě:
- zda k bytu patří podíl na pozemku a jak je pozemek kolem domu velký;
- kdy a jak byla rekonstruována střecha;
- zda je dům odizolovaný od zemní vlhkosti;
- jak velký a jak starý je boiler na TUV;
- zda nové topení bude formou nových wavek nebo jinak, případně zda mohou být spalinové cesty připravené na plynový kotel pro společné vytápění a ohřev TUV;
- čím je zateplena fasáda;
- jak stará jsou okna a kolikakomorový mají profil;
- zda mají okna mikroventilaci;
- zda jsou okna se zvýšenou ochranou proti hluku;
- zda chápu správně, že v bytě jsou původní, patrně rákosové stropy?
Vidím, že stejný popis máte i 95 m2 bytu 3+kk, jsou stejné i možnosti úprav a současný technický stav?
Děkuji,
Finson"
-----------------------
M. Bureš => Finson:
"Dobrý den, jsou tam nyní byty pouze 4 plus 1, které lze předělat podle zájmu na různé dispozice a každý byt lze zrekonstruovat jinak. Co se týče technického stavu, jak říkám je to podle zájmu a přání zájemců. Rekonstrukce teprve začíná. S pozdravem, Bureš
-----------------------
Finson => M. Bureš:
"Dobrý den, v tom případě navrhuji prohlídku a probereme všechno na místě. Bude to možné některý všední den příštího týdne po 18. hodině? Děkuji, Finson"
-----------------------
M. Bureš => Finson:
"Dobrý den, bohužel, to tam nikoho nezastihneme, Pondělí a čtvrtek mám slíbeno nejdéle tam být do 17:00. Prohlídky. Bureš"
-----------------------
Finson => M. Bureš:
"Dobrý den, s touto vstřícností a kvalitou informací bude myslím lepší, když se porozhlédnu jinde. S pozdravem, Finson"