Jojo knížka od Steina vyšla a je hezká. Dá se objednat na armillaria@volny.cz nebo na telefonu 485 109 741. Co se týká Rumunska, tak tam si to docela užívám. V květnu jedeme zase, teď do Rosia Montany v Muntii Metaliferi. Super bomba, samá díra do země a pivo za osum kaček :-) Ty kempy u Doláku ti trochu napovím úryvkem z popisu jednoho tábora skautů tuším ze Slanýho. Cituji: "Nesmím zapomenout ani na trampské kempy, které byly v okolí, např: Aspirin, přímo ve skalách nad táborem (snad nejhezčí kemp, který jsem kdy viděl, s výhledem do korun vysokých borovic a smrků, s překrásným západem slunce a přítulným Plchem nebo Orlí hnízdo ve skalní stěně naproti přes řeku. S trempy, kteří většinou o víkendech v těchto kempech tábořili, jsme neměli nejmenší problém". Konec citátu. Stačí? Ne? zbytek je tady
http://www.stopari.pc-slany.cz/tabor01.htm Co se týká Tokání (Mimochodem chata vzadu co je ta hospůdka s baňatejma kamnama byla postavena začátkem 30. let a ne v roce 1905 jak se všude píše a to kvůli tomu aby si pan hrábě uchoval soukromí kvůli přílivu turistů.) ta stará paní se jmenovala Luisa a byla to myslím neodsunutá němka. Ale s tou jsem se setkal asi jen dvakrát. Po ní to tam měla pronajaté Helča která bohužel před pár lety zemřela. Řeknu vám že lepší smaženici jsem nikde nejedl. Vždycky jsme večer přinesli koš huba a ráno došli na smážu. Měla tam i psa Baryka kterej s náma vždycky chodil na čundry po roklích. Myslivci vyhrožovali Helče že ho zastřelí, ale nevím jak to dopadlo. O tom střílení na lesní zviřátka nic nevím, ale srnky nám jedli z ruky na Tokání ještě před pár lety. Teď tam postavili čističku a je tam kupodivu větší smrad než dřív tak tam už na zvířata narazíte málokdy. Zvlášť co tam teď řádí s těma pilama kvůlivá vejmutovce. Jinak za komančů se tam střílelo na vysokou dost často. Vždyť tam sídlili poliši, tak kdo by je kontroloval. Současní nájemci jsou v naprostý pohodě a Tonda co tam vaří nás normálně hodil na vlak páč lilo. Prostě se mi tam furt líbí. Jestli chcete řešit něco citlivějšího tak napište na aladar@aladar.cz Jinak jsem prostě čundrák, jeskyňář a štolař a bydlím v Liberci. Glück...