LILY: je jasné,každý jak to cítí. jenže teplé jídlo nemusí zahřívat oganismus. naopak některé kombinace zeleninových štáv zahřívají daleko více než teplé jídlo. jen musíš vědět jaké.např.ořechové mléka které si doma můžeš snadno vybobyt sama.
ale jak říkáš jak to kdo cítí. dr wolker nebyl vitarian. nebo možná se jeho studie nák pojmenovala.
proč to píšu protože zatím neznám praktický příklad než je dr wolker. tenhle člověk ve 20 letech onemocněl a pečlivým studien a chemickým rozborem potraviny a vliv na lidský organismus zjistil to co zjistil,vyléčil se a ve 120 letech se cítil jako mladík.
tvrdit že v zimě se to nedá je nevědomost a iluze. pro pročtení wolkrovy stravy budeš v zime chodit v tílku ;o) nesetkal jsem se v žádné jiné stravě at je to makrobiotika nebo něco jiného s nazorným příkladen dr wokera. to o něčem svědčí.
zrovna tento týden jsem četl studii že vědci zjistili když člověk sní vařenou stravu jeho bunky v těle se zašišatí,z kulatých se stanou šiaté,což je španě. to co cítíš nemusí být pro tvé tělo dobré,kuřák třeba také cítí chut na cigaretu a moc dobré to pro něj není i když se cítí dobře když kouří. a tak je to i s jídlem.
to co tu píšu ber s nadsázkou :o) mně kdyby dr wolker viděl jak jím tak se v hrobě obrcí. :)