MLIBREVIRGEA: mhm, to s létem/zimou nezahušťovat/zahušťovat mi příjde dobrý. Jinak před pár dny jsem trošku experimentoval a docela zajímavé bylo zahustit klasickou zeleninovou polévku tahinim... Polévka zhoustla, dostala bílou barvu, příjemně se modifikovala chuť, doporučuji vyzkoušet (v případě potřeby silnější polévky jde také smíchat tahini s česnekem, to má potom polévka slušný říz :)
MARTIN_KOHOUT: taky se mi stává, když to nehlídám, že dávám do polévky moc zeleniny..
MLIBREVIRGEA: já dělal cukroví pořádně první rok, taky spíš experimentálně a dělal jsem vanilkové rohlíčky, linecké, jáhlové koule s kokosem a s karobem, marokánky a ovocné chlebíčky. Příští rok bych rád ještě více druhů, tento rok to bylo vyloženě na zkoušku, vychytal jsem si pár postupů a upgradů... sladké samozřejmě zmizelo jak pára nad hrncem :-)