• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: jj, tak nejak si pomoct pres ochotny prodavace...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAREN: no jasně, s práznou krosnou do Prahy... no je to voser... zkusím se zeptat ještě u nás ve zdravce, třeba to půjde objednat přes ně.
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: ahaaa takhle./ nu tak to neviim, leda to zkusit nak sikovne jako Tad+Ifka, ti si to objednali v biokrame, kterej to pro ne vzal bokem... nebo se poohlidnout jinde)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAREN: no mě řekli, že mi to pošlou pplkem, tj každý kilo se počítá, takže jsem to zatáh neb to není zrovna ok, brát si levnou věc, co je těžká pplkem .)

SISTA, jestli máš živnosťák, tak Ti to dají ale nějak levnějc... a nebo si k nim zajet, prej mají základnu někde mezi jižní a severní moravou
    SISTA
    SISTA --- ---
    KAREN: tak ja to jeste zkusim, dik:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    SISTA: zvlastni, Darjeelovi povidali, ze v pohode, staci odpovidajici zivnostnak... tak to zkus znovu nebo nekoho deleguj, treba to dopadne;) bohuzel se mi tenhle postup u x podniku osvedcil - mne reknou ne, poprosim nekoho jinyho, at to zkusi, a najednou to jde;) [treba to zvedne nekdo jinej nebo kdo vi, co to je za erekce na slunci;)]
    SISTA
    SISTA --- ---
    KAREN: tam jsem taky chtela objednavat, ale ac mam zivnostak, bylo mi receno, ze dovazej jen do provozoven:/
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KAREN: mnojono:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    no a v Brně leda brontosauři co vím, dmnc :/
    KAREN
    KAREN --- ---
    AIM_FREEMAN: jedna je v myslikovy, pak jsou arabove ve spaleny, resp. mezi karlakem a narodkou, bliz k narodce - tak tam jsem myslela, ze myslis ty;) kuskus a cizrnu tam budou mit zcela jiste, myslikova je kolma na to, bliz ke karlaku a nabrezi;)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GIRK: hh
    KAREN: jo, mě se jen ježej chluby když si vzpomenu, jak pod arunáčalou projel takovej stroj s rozprašovačem a projížděl ulice a já chcíipal - ptám se co to je za marast. ddt prej:)
    tak von ten pakistán..
    a taky to neni nejblíž.
    jinka ta pštrossova to je přesně to ono co myslim imho:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    GIRK: jo, bio z ciny je jak nepovedenej vtip... imho;)
    GIRK
    GIRK --- ---
    diky vam... !!

taky nejsem striktne na bio... napriklad bio z Ciny me vubec nelaka..
    KAREN
    KAREN --- ---
    AIM_FREEMAN: jo, to nebude bio no... stejne jako ta myslikova. ale tak cobyne)
    KAREN
    KAREN --- ---
    nechci bejt praskac, ale Tad s Ifkou nakupujou tu - "gastro baleni", bude to chtit ICO. no snad to taky testnem)

PRO-BIO - první zpracovatel biopotravin
    http://probio.cz/
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    nad manesem v myslikove ulici na rohu s ulici pstrossova je pakistanskej kram s potravinama. maji tam docela slusny vyber obilovin a lustenin v pytlich na vahu. (napr. 1kg celozrnneho kuskusu za tusim 55kc) jezdime tam pravidelne nakupovat. maji i koreni a jine vychytavky. doporucuji!
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GIRK: to me taky zajima! tade a ifka nakupovali velky pytle..
    ja nedavno potkal cestou z karlaku na narodku po levy strane arabskej kram/bufet. maj tam levny pytle rejze, cizrny, dhalu, asi i levny tahini (nemel jsem cenu k porovnani).
    ale asi to nebude bio.
    GIRK
    GIRK --- ---
    i pytel cocky mozna :)
    GIRK
    GIRK --- ---
    Prosimpekne... Nevite nekdo kde dobre koupit obilniny ve velkem? Hodil by se mi pytel jahel napriklad (nebo jahlu... nevim jak je to spravne cesky:) a taky dobry rejze natural

Praha a okoli
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    mám pár otázek:
    jak hodně dodržujete časy jednotlivých denních jídel? jak se pak vypořádáváte s posunem času? jde mi hlavně o případné poslední - večerní jídlo

svačíte?

a máte zkušenost s výrobou mochi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam