DARJEEL: vyborny, v podstate jsem v poslednich tydnech dospel k necemu podobnymu... posledni cca 3 mesice jsem se snazil jist vegan/raw veci only, ale vzdycky jsem se presytil a nedelalo to dobre ani mysli a ani zdravi
posledni 2-3 tydny jim daleko mene, treba jednou tydne si klidne dam nejaky syr/ryby a citim se klidneji, mam porad pozitivni naladu a dost mi ustoupil ekzem, coz je pro me jakozto silnyho ekzematika obrovska vyhra... hadam, ze prebytecna strava akorat zivila mou nemoc :) nepochybne pomaha taky fakt, ze si davam pozor, abych nezapominal denne meditovat
kazdopadne jen 2 jidla denne by pro mou dominantni vata slozku asi bylo malo, snidane + obed + vecere a par kousku ovoce v mezicase jsou pro me porad minimum
ale caju, dzusu, smoothiecek apod. se asi jen tak zbavit nedokazu, predevsim ty caje jsou pro me stezejni... ani ne tak kvuli nabuzeni, ale hlavne kvuli chuti... navic sleduju, ze memu traveni teply caj prospiva vice nez vlazna voda... mozna to je jen zavislost tela na ochuceny vode z detstvi, kdy jsem se proleval denne colou, tezko rict