Ahoj, mám dotaz.. Už snad měsíc jsem nemocná- škrábe mě v krku, zvedá se mi žaludek... a poslední týden mě dost bolí svaly a klouby a dneska zjišťuju, že mě v tom krku už pálí.. (mívám podobné nemoci pravidelně několikrát ročně- až na ty bolesti svalů a kloubů tedy)
Snažím se samoléčit- klidem, dostatkem tekutin, ume- švestky (asi jednu denně nebo i víc), ume- ocet (piju s teplou vodou a dávám do dušené zeleniny a do polévek), vařené obilovony (rýžová kaše celozrnná, jáhly hodně, pohanka), pokud možno čerstvě dušená zelenina, trocha arame řas, misa, zázvoru, česneku, červené čočky, kyselého zelí, jarní cibulka, trocha salátu. Minimalizovala jsem tuky, mouku, sladké včetně sladů. Přiměřeně piju (snad)- hlavně mátový čaj a tak.
Už týden zvažuju návštěvu obvodního lékaře, kterou odkládám, protože se obávám, že mi zas předepíše jen něco na bolest a na zánět, v lepším případě. Léčím se se sníženou funkcí štítné žlázy.
Nechci brát prášky, ale mám pocit, že to takhle nikam moc nevede. Potřebovala bych být aktivní.. (jít vydělat nějaký peníze a tak) a takhle to vážně nejde, když je mi pořád špatně.
Jak byste to řešili? ;-) Máte nějaké zkušenosti s "léčením" od odborníků na makrobiotku- z nějaké poradny?
Ptám se i na makrobiotika.info a asi zkusím ještě i Jíme jinak.. Už fakt nevím. :-/