THAIGRR: tak jako nebylo to špatný...
- celej prostor je spíš menší, pro 6 lidí (6 skříněk, 6 křesel v odpočívárně)
- nějaký drobnosti ještě nemaj vychytaný - chybí přesýpací hodiny v sauně, nejsou kelímky/skleničky na pití, ale o všem ví a řeší
- sauna 2x3 metry, dvě patra lavic, 6 lidí by se tam asi vešlo - teplota odhaduju cca 90° (teploměr ukazoval 108°, ale to fakt nebylo)
- parní komora 2x2 metry - momentálně nefunguje parní generátor, ale je to v procesu
- 3x sprcha teplá i studená
- dvě nerezový vany s chlazenou vodou, chlazení nastaveno na 5° a 8°, voda má skutečně o cca 1-2 stupně víc
- asi největší mínus za mě bylo, že ty vany jsou v podstatě v odpočívárně a když se spustí chlazení, tak to dělá hroznej rámus
NAVARA: ano, tak to ve výsledku bylo... speciálně jsem se ptal, jaký je rozdíl mezi "kontrastní terapií" a saunou s ochlazováním a prý je to o hodně studené vodě, že lidi se často nechladí tak moc jako tady... na moje chlazení ve Vltavě i v zimě neměli moc co říct
GLOBETROTTER: plavky jsou vopruz, prej protože tam můžou chodit lidi z fitka... byl jsem tam na dvě kolečka sám, tak jsem plavky sundal a neřešil
ZUZKAOU: ptali se mě, jestli chci nějaký info k otužování a tak, ale když jsem řekl, že do sauny chodím pravidelně a samostatné otužování mě moc nezajímá, tak mi to netlačili
v odpočívárně měli mini knihovničku a Wim Hof tam samozřejmě byl
MARIPOSA: asi všechno viz výše