AMANT: takový už tam podle mě nejsou. Co se předělávaly ty systémy, tak všechny zóny pro nerezidenty se změnily na ty kombinované, kde rezidenti můžou stát taky, takže reálně zase ještě méně parkovacích míst (navíc tam typicky stojí zaparkovaných ještě několik dotovaných whatever-sharingových křápů). Nicméně, dle stejné logiky: fakt se těším, až tím svým autem pojedeš někam na hory, tak budeš vybírat ze zlomků parkovacích míst, kde se bude platit 30 na hodinu a max doba omezená na 4 hodiny... takže hezky sundáš lyže a půjdeš přeparkovat auto o kus dál.
Ale když už jsme u toho, tak já na těch míchaných zónách obvykle nějak i zaparkuju, ani mě moc nesere to parkovný. Na to co potřebuju mi ten limit stačí a ani mě to nezruinuje. Jenom teda ale furt nevím, jestli tě to taky nesere, že tam jedu autem platit parkovné, když tam nebydlím. Protože dle tebe ten kdo tam nebydlí tam asi nemá vůbec co dělat. A pro jistotu bych ty lidi vyhnal i z MHD, co maj co okupovat místo v tramvaji těm, co tam bydlí.