• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    MARIHAI: Uka pro co jedes :)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Ahoj, nemáte tip na nějakýho Subaru znalýho člověka kterej by se mnou za úplatu jel omrknout Forestra do Polska nedaleko od hranic? :) ideálně někde okolí třeba Liberec, Dvůr Králové atd. Do ofiko servisů jsem psal ale nedělaj to.
    SPM
    SPM --- ---
    AXTHEB: Na šutry pod autem bacha, ono to nenápadne ťukne do laku, pak to koroduje a koroduje a obzvlášť pokud je to schované líbivíma plastama, tak to není vidět. A až se jednou člověk odhodlá ty plasty sundat, tak to skončí takhle :-D

    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    AXTHEB: Tak ja mam (zatim) Lego, takze me nehrozi ze by se mi povedlo dojet az tak daleko ze by se mi kamen/parez dostal az pod auto. :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NIXIMOR: tak to já už dvakrát, pokaždé jsem najel na něco (pařez, pak kámen) co se otočilo pod autem a nadzvedlo jo. Stačilo zvednout trochu heverem a otočenou mrchu vyndat.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    NIXIMOR: Já měl takhle problém na mokré louce v kopci, potřeboval jsem trochu zacouvat a ani prd :)

    Btw dneska nám tady před barákem parkuje tak trochu otlučená Tribeca,na živo vidím poprvé a je to tedy pěknej cvalík.. tohle navíc vypadá jak US dovoz.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    A jeste jeden postreh, v Brne v C&K uz maji nove XV, v utery se jedu projet a pak uvidime...
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Mimochodem po asi 5 letech co mam Subaru se mi minuly vikend konecne podarilo zapadnout ze se auto samo nedokazalo vyhrabat (ale stacilo potlacit :)). Stacila k tomu zcela nenapadna malinko svazita louka, ktera se vlivem destu za posledni dobu zmenila spis v louzi bahna :) Byt to na rovine tak v pohode, ale i tech par stupnu kopce stacilo k tomu, aby sly vsechny kola do smyku a nehlo se to dopredu ani o pid. Inu ani AWD neni vsemocne :)
    Ale jak jsem rikal, stacilo podlozit kola smrkovejma vetvema a trochu potlacit a slo to i bez traktoru :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SPM: No můj koment se vztahoval k pochybnostech,že to vůbec řídil.. :)
    SPM
    SPM --- ---
    AXTHEB: tak bylo vidět, že je to kompletně sestříhaný, scény z interiéru natáčený v klidu na zemi, některé úseky ani nejezdil on a nejednou to někam poslal až ve finále to auto rozsekal na kaši :-) (ostatně i z té komplexní části je vidět, že auto má napřed bouchlej zadní nárazník a potom prasklý čelní sklo). Nicméně i to předpokládám bylo úmyslný a naplánovaný :-)))
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SPM: Někam to poslal?
    SPM
    SPM --- ---
    EXCITE: no, je potřeba to vidět celý, i s tim co následovalo potom a v tomhle výstřižku to není... :-) pak už to tak pozitivní neni :-D
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    BOB_GALLOWS: me ten koncept rychlejch ubersedanu driv bavil, ale cim dal vic me serou tezky plnotucny kravy prave
    u kombiku bych to jeste chapal, ze clovek to auto ma i kvuli velkymu prostoru, jednu dobu sem vazne premejslel o legnum vr4 v kombiku, ale zaprvy mi pak davalo cim dal vetsi smysl evo (hlavne teda kuli 4g63) a u sedanu uz by pro me osobne nebylo vubec o cem premyslet..
    kdyz mas motor a podvozek z sti.. proc nemit rovnou celou, lehci sti? interier sedanovyho lega neni takova hitparada, nemas tam nic tak extra navic, co bys v reze nutne postradal
    a udelat sleepera jde i z sticka, obvzlast s maskou shodnou s sti to lego stejne zadnej sleeper neni
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    HERR_FLICK: Pico ta je ;).. bych stopro radsi nez to lego ;)
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    BOB_GALLOWS: Krásná práce... :-)
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    HERR_FLICK: Ty prachy jsou nesmysl.

    Ale konstatovat fakt, ze lehoucka 2dv type R napraska plnotucnymu kufrovymu sedanu, je imo taky nesmysl. :) Mne se treba koncept "poladene legacy" - se vsemi pro a proti, co k tomu patri, libi. Rychly a neprilis napadny sedan, z ktereho muze vystoupit jak clovek v kvadru, tak myslivec fajnšmekr a nebo treba nekdo, kdo jezdi "normalne", ale na ten okruh si na amaterskou jizdu obcas proste zajde. K tomu autu neni mnoho predsudku a presto je tam urcity ryzi a unikatni charakter.

    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    me teda osobne prijde trictvrte milionu za rhd legacy v sedanu nesmyslne moc, at je to limitka jaka chce.. to uz radejc rovnou rezu, bohuzel ceny stock 22b sou nekde zas jinde, takze idealne lehkou 2dv type r za tretinu, ktera legacy napraska, plus zbyde nesmysl na pripadny poladeni
    https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F322902589246
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    KODEXX: Hezky :) Asi by se mi vic libilo zachovat civilnejsi cumak a la Legacy, spis nez Impreza STi styl, ale to je vec vkusu.
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    jedna slintárna :)

    Subaru Legacy STI S401 in NL-7333DT Apeldoorn Nizozemsko
    https://www.mobile.de/...n:4,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:23500_10_,pwn:147/pg:vipcar/252280693.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam