• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEPolitické alternativy a jejich příznivci

    Vítejte na diskuzi pro lidi, kteří již nejsou ochotni volit "menší zlo" v podobě velkých stran, které to právě nek**ví...

    Volte malé strany, jedině tak se může něco změnit!

    rozbalit záhlaví
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    THE_MIRACLE: Jiste. Opakovani nazoru, ktere ostatni rozporuji konkretnimi argumenty, ovsem prestava byt preojevovanim nazoru. Stava se vyhybanim dialogu, stava se demagogii. Neboj se, i na tu mas v demokracii narok. Vcetne reci o pravde a lasce ponekud nekorelujici napr. s absurdni a pres upozorneni opakovanou lez o amnestii.

    Opravdu je mi jedno, jestli pro daneho kandidata hlasuji volici KSCM. Jak sam rikas, mame demokracii a je to jejich pravo. Nevidim, jak by to v ocich demokraticky smyslejiciho cloveka mohlo kandidata poskodit. naopak chapu, ze z pozice salonniho demokrata to muze znit logicky.

    Volici KSCM daji Zemanovi hlas proto, ze nebudou chtit hlasovat pro Schwarzenberga. V tomto smyslu vyzniva i vyzva jejich predsedy - nehlasujte pro Schwarzenberga. Zasadni duvod asi bude v asocialnich reformach, ktere Schwarzenbergova strana prosazuje ve vlade a v parlamentu. Coz ty treba nemuzes videt, protoze souvislost mezi Schwarzenbergem a TOP 09 ti "knizeci propagandiste" vymyvaji z hlavy.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    ARCAK: vyjadruju jen svuj nazor. na to mam bohudik v demokracii narok
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    THE_MIRACLE: Naopak. Právě kníže (mimochodem - tituly jsou naprosto nelegální) hned prvního ledna schválil Klausovu amnestii. Až potom pochopili, že je to průser a Kalous se to snažil vyžehlit. Ale jako jediný politik (pokud se nepletu) veřejně schválil Klausovy amnestie.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    THE_MIRACLE: Ve tvé agitaci ("apely", lol) není ani pravda, ani láska. jen házíš špínu. Což dělá celý Schwarzenbergův tým.

    Založil sis klub o politických alternativách a propaguješ tu současný establishment a snažíš se vymejvat další.

    Nevzal jsi moc doslova nějaké školení o tom, jak přesvědčovat lidi?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Zmrd jako zmrd, ale je pravda, že KS nepřivede kmotry, kteří jsou už dneska upozaděni. Toho, že by tím vzrostl Kalouskův vliv se nebojím. Zatímco Zeman má pěknou plejádu monster z dávných časů, které už jsme skoro zapomněli...

    Fakt by se mohl zjevit ten Cthulu a kandidovat :( jinak fakt nevím.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    THE_MIRACLE: to je prave medialni fikce ze KS je pravdolaskar a Zeman je opak.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Nechci aby to tu dopadlo jako v rusku- medvedev putin, klaus zeman
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    KAILASH: ne, jen jako pravdolaskar volim knizete. A pokud me apely presvedci jen jednoho, maji smysl.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    THE_MIRACLE: mas docela vymyty mozek kampani knizete:

    Zeman: Amnestie je feudální přežitek. Schwarzenberg: Máme plné věznice

    Rozdílný názor měli oba kandidáti na Hrad na možnost prezidentské amnestie. "Je to feudální, monarchistický přežitek," vymezil se proti této možnosti. A vyčetl Schwarzenbergovi, že byl jediným z devíti původních prezidentských kandidátů, který má amnestii v programu.

    Schwarzenberg to nepopřel. "Máme přeplněné věznice a věznice je vysoká škola zločinu, nikoli nápravné zařízení," vysvětloval ministr zahraničí. Kritizoval podobu amnestie Václava Klause. "Tento způsob amnestie se mi zdá poněkud nešťastným," uvedl předseda TOP 09. Není to ale podle něj na odchod jeho strany z vlády.

    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/debata-schwarzenberga-se-zemanem-v-ct-po-1-kole-fo1-/domaci.aspx?c=A130113_122506_domaci_kop
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    ZEPHEER: kdo voli zemana, voli klause. I s amnestii.
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    Řeknu to takhle. Mít za prezidenta člověka, který schválil cirkevní restituce, souhlasil s Klausovou amnestií (ano - první den souhlasil, Kalousek byl pak děsně proti ale až poté, co vylezl na povrch odpor obyvatel), uznal nezávislé Kosovo, průser v Palestině, průser Rusko-Ukrajinský plyn, mohl by schválit likvidaci Temelína, proražení Benešových dekretů, o jeho provázání s jistými zahraničními skupinami ani nemluvě - To si raději vemu půl litru bechera a jdu volit Zemana.
    Problém je v tom, že není koho volit.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ARCAK: Z pošty vím, že vás pane ARCAK zajímá můj názor. Víte, můj názor je tuctový maloobčanský jako tisíců jiných lidí. V televizi nyní vystupují, po tom maratonu, politologové a ti jsou fundovanější, je to jejich práce, i hobby. Takže co řeknu já je pouze takový malý nicotný názor. Schwarzenberg se dostal na druhou příčku součten dvou vrstev obyvatelstva : a) mladí ho volili trochu z recese a shlédli se v tom, že je to hravě. Kdo by chtěl ho obhajovat tím , že má dobré názory, tak víte, dobré názory měli všichni, každý svým způsobem, ale jiné postoje ... a b) bohatí. Ti zase spekulovali, že je lepší mít na Hradě blba, co chrápe, který neumí zazpívat ani českou hymnu, který sice má "lidové" názory ( jiní je mají také ), ale dá se ho oblbnout, ukecat, a který nebude rejpat do mafiánských struktur, nechá tu bandu korumpčníku, švindlířů a pseudopodnikatelou, co se živí neprací, na pokuji....bude to loutka k smíchu. To potřebují. Kočka když chrápe, myši mají rej. Volili ho né proto, že něco umí, že cíleně půjde za morálkou a principy, že něco ovlivní, ( jak by to udělal Okamura ) ale přesně naopak : že nic neovlivní.!
    Takže ikdyž jsem to neřekl kultivovaně, komplexne, určitě už vnímáte "co" jsem chtěl o Schwarzengergovi říci. Samozřejmě, že se mohu mýlit, je to můj malý osobní názor. Do Klause jsme také v r. 2000 neviděli. ( Já byl jeden z mála, který ho už tenkrát prokoukl )..
    viz čtení zde : [ Antikomunisticky klub ]
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    ALDARION:
    Ďábel nikdy nespí, takže má přibližně o polovinu více času na práci než ostatní. Schwarzenberg spí odhadem polovinu času v práci, tudíž ho má přibližně polovinu co běžný kandidát.

    Mohl bys namítnout, že ďábel napáchá více zla než takový Schwarzenberg. Ale to je právě věc, na které se nejspíš neshodneme :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ARCAK: To je tak silné tvrzení, že bych k němu skoro rád viděl komentář. (Třeba je za ním úhel pohledu či spojení faktů, které mne nenapadlo a bylo by dobré se nad ním zamyslet...)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    THE_MIRACLE: Proti Schwarzenbergovi bych svůj hlas propůjčil i ďáblu.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Opravdu chcete volit toho, koho budou volit voliči KSČM? Opravdu chcete volit toho, koho podpořil Klaus? Opravdu chcete volit člověka, který je v podstatě stejný jako Klaus? Opravdu chcete volit člověka, u něhož hrozí, že jmenuje Klause předsedou vlády?

    Pokud si alespoň na jednu otázku odpovíte ne, volte Karla. Já Vám za sebe za tento hlas děkuji.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    FRONEMA: To nevím. Byl jsem v domnění, že všichni mají přístup. Nikoho jsem neblokoval. Tak mi poraďte, co mám udělat, aby přístup pro všechny byl. Díky.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    JOSEFDRUHY: nemam pristup jen ja nebo vsichni?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    FRONEMA: No jistě...! Půl života jsem brojil proti komunismu a...a pak když přijde v r. 89 revoluce a celonárodní nadšení, že končně budeme tvořit, pracovat "na sebe", a kdo lépe, tak taky za to strží více odměny-zisku a Klaus a jeho pochlebovači to totálně pokazil. Pouze naštěstí shodou okolností že tu jsme v celoevropském komplexu hospodářské propletenosti jsme nedopadli mnohem hůř na to jak Klaus tu "transformaci" zvoral a demokracii ( vztahy, morálku aj. ) a tržní hospodářství poje*al.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    JOSEFDRUHY: neverim vlastnim ocim, ty kritizujes klause zprava?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam